BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Enskede Gård

Odelbergsvägen 32

  • 1 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 9930
  • 1390
  • 3585
Värdera din bostad

Beskrivning

När jag såg lägenheten för första gången var min reaktion: Wow! Vilken skön känsla! Detta kan vara Enskede Gårds kanske mysigaste lägenhet med ett av stadsdelens allra bästa lägen! Här finner ni ett vackert hem perfekt som förstalägenhet, för dig som pluggar eller jobbar. Att bo två här går också alldeles utmärkt.

Här har du dessutom redan någon som gjort renoveringen åt dig så att du kan flytta in direkt och njuta av den där känslan direkt från första sekund. Hur livet gestaltade sig för dem som bodde här för snart hundra år sedan, kan vi bara fantisera om. Men det går lätt att se sitt eget liv flytta in på dessa kvadratmetrar. Det finns liksom inget som tar emot. Förvaringen är ombesörjd och alla ytor är väl optimerade och gammalt och nytt kombineras på ett föredömligt vis. Planlösningen är öppen, kök och vardagsrum hänger ihop - och det finns en rymlig sovalkov som är praktiskt avgränsat - ursnyggt! Badrummet är lagom stort och hallen är inbjudande. Hur mysigt är inte detta?! Och så sommarens lilla ess i rockärmen, balkongen. Inte för att det tar mer än några minuter till Enskedeparken och bageriet, men visst kan det vara mysigt att slappa i solen hemmavid också ibland? Summa summarum, välkommen hem till ett modernt litet bo i ett av Enskedes absolut finaste kvarter. Sa jag att allt är jättefint?!

Nyfiken? Välkommen på visning!

På grund av rådande situation behöver ni anmäla er till visningen! Anmälan görs via mail eller via hemsidan. Möjligheten till andra visningstider än dem utannonserade finns vid behov.