BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Svedmyra - Enskede

Selebovägen 11, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 5770
  • 1684
  • 3088
Värdera din bostad

Beskrivning

Ta dig friheten att göra det enkelt för dig. Att hitta livets gilla gång på denna återvändsgata lär inte bli svårt. Rent ytligt sett kan tillvaron knappast vara vackrare eller mer harmonisk än så här. Här bor du med en fot i naturen och en fot i civilisationen. Första våningen innebär att du kommer upp från marken vilket räcker för utsikt när inga grannhus är närgångna på det hållet. Två stora rum och kök om 57 kvadrat, men där du dessutom har en balkong i västerläge. Lägenhetens givna plats är i den ljumma sommarsolen på balkongen. Vill du inte sitta ensam på balkongen, går du ner på gården och gör gemensam sak med övriga invånare vid grillen.

Hallen är rymlig så här behöver du inte vara alltför noga med var du hänger eller ställer saker när du kommer in. Titta en extra gång på de gamla bevarade glasdörrarna in till vardagsrummet, så kommer du vara såld direkt och jag älskar när det är samma golv i hela lägenheten!

Lite småpampigt är det allt att kliva in i vardagsrummet. Det är ett härligt rum med stor frihet. Du kan placera soffan här eller där, eller mitt på golvet om du inte väljer den största varianten. Ju mindre soffa desto större fest. En nätt och snygg arbetsplats har också fått plats här, perfekt nu i coronatider. Dörren ut till balkongen kommer att stå vidöppen snart igen, även om det känns avlägset så här i januari.

Köket är fint med gamla över- och underskåp bevarade, låt det fortsätta vara så, det ger en fin stämning i detta rum. Så du kan lugnt ligga kvar i soffan utan bekymmer och fortsätta hålla hårt i plånboken. Som läget är nu har du plats för ett matbord där ni lätt sitter 3-4 personer. Varför inte ett runt bord?

I sovrummet har du fönstret mot morgonsolen, och ju längre fram på förmiddagen desto större dos. Vill du njuta mindre och sova längre är det bara att släppa ner persiennerna. När du släcker lampan för kvällen, och stängt av mobilen helt, så inser du att lyx är att ha det lugnt och tyst, här vetter fönstret mot ett litet skogsparti där rådjuren gärna strosar förbi. I sovrummet har du numera en liten barnsäng installerad, hur coolt som helst, men det är som du kanske anar tänkt som en klädkammare. Ljusa väggar och ekparkett på golvet, det blir inte vackrare än så här.

Badrummet är lagom stort och inrett med både dusch och tvättmaskin. Och ja, du får plats med både tvätthög och badbalja, schampoflaskor och badankor - om du vill!