BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Prästgårdsgränd 8

  • 3 rum och kök
  • 77 kvm
  • Såld
  • 4822
  • 1152
  • 4689
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fantastiska lägenhet i absoluta toppskick! Endast ett stenkast från Älvsjö Centrum finner ni denna underbara 3:a. Med toppfräscha ytskikt, stora rymliga ytor, trevligt ljusinsläpp och balkong är det svårt att önska sig något mer! Lägg där till en stabil och välskött förening, med ett starkt miljötänk som det senaste året tex låtit installera solceller, så har ni här ett riktigt drömboende för den moderna och medvetna familjen.

Lägenheten är genomgående renoverad under de senaste åren och både kök såväl som badrum är stilrena, moderna och fräscha. Köket utgörs av vita luckor med en mörkare bänkskiva samt kakel. Samtliga vitvaror är i rostfritt stål och det finns gott om plats för ett matbord. Både i köket, hallen och badrummet finns det smakfullt inbyggda spots i taket. En annan vacker detalj är att samtliga fönsterbrädor i lägenheten utgörs av en vacker marmor. Badrummet är mycket stilrent och utrustat med både tvättmaskin samt torktumlare. Toaletten är vägghängd och naturligtvis finns det golvvärme. Badrummet har helt enkelt allt man kan önska av ett modernt badrum. Från det rymliga och ljusa vardagsrummet tar man sig ut till den fantastiskt trevliga balkongen i perfekt sydväst läge. Här kan man spendera många lata sommardagar i solen. Båda sovrummen ligger med lugnt läge och är rymliga och ljusa. Det finns gott om förvaring med garderober både i hallen och de båda sovrummen, i hallen finns det även en stor klädkammare med ett optimerat hyllsystem. Alla ytskikt är genomgående ljusa och mycket fräscha, på golvet ligger det genomgående i hela lägenheten en tilltalande enstavs ekparkett, förutom i hallen där det ligger en grå klinkers.  

För den som föredrar en lugn tillvaro i hemmet trots de blygsamma avståndet till serviceutbud såväl som kommunikationer blir det inte bättre än såhär. Här bor ni i ett barnvänligt område nära lekplatser/parklek med knappt hundra meter till Älvsjö centrum med pendeltåg, bussar och fullt serviceutbud som mataffärer, gymanläggningar, bibliotek, bank, restauranger, konditori samt flertalet lokala affärer. Från pendeltågstationen tar ni er in till Stockholms Central på endast 10 minuter. Om man tröttnar på den centrala läget kan man för en stund njuta av lugnet i närliggande Älvsjö skogen, En mycket uppskattad oas för Älvsjöborna med både elljusspår, utegym, grillplatser och fotbollsplan som ni når genom en kort promenad från bostaden.