BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Solberga ängsväg 12

  • 3 rum och kök
  • 80.5 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Fin 3:a högst upp i otroligt välskött förening!

* Soldränkt inglasad balkong med infravärme vänd mot lugn, bilfri innergård

* Bergvärme installerat 2020

* Garageparkering 300 kr/mån (450 kr/mån med bur)

* I avgiften ingår 250/250 Mbit bredband, uppvärmning, vatten samt grundutbud kabel-TV

* Bastun och gym i samma ingång

* Snickarbod och festlokal i föreningen

* Stort cykelförråd

* Stor, fräsch tvättstuga

* Genomgående planlösning

* En av de lugnaste gårdarna i området

* Stabil och välskött förening med otroligt låg belåning om 4000 kr/kvm

* Förskola i föreningen, skolor runt hörnet

* Ett stenkast till träningsanläggningar

* Attraktivt och expansivt område

* Närhet till restauranger & service

* Anrik förening med 111 bostadsrätter

* 350 meter till Pendeltåget och bussterminalen. Tåget tar 9 minuter till Centralstationen

 

För dig som har väntat på den perfekta trean i Älvsjö kan vi nu stolt presentera den! Sen 80-talet då en stor del av Solbergas bostäder uppfördes har denna förening alltid varit bostadsrätter, därav en otroligt välskött och anrik förening som man sällan skådar. Här har man verkligen gjort allt för att du ska trivas. Till skillnad från andra föreningar i området så har föreningen parkeringsplatser i separat garage, för endast 300 kr/mån! 

Lägenheten är belägen högst upp i huset med en egen loftingång vilket gör att man har perfekt läge ut mot föreningens mysiga innergård från köket och balkongen. Bostaden karraktärriseras av ljusa och öppna ytor. Det genomgående köket är perfekt för den som gillar att ta plats i köket och härifrån når man både vardagsrummet och matdelen där hela sällskapet kan avnjuta en väldigt trevlig middag. 

Efter den trevliga middagen fortsätter man avnjuta kvällen på den enorma inglasade balkongen som även är hemmets ingång och helt separerat från resterande lägenheter. Vid kyligare kvällar kan man slå på infravärmen som gör temperaturen behaglig och varför inte öppna det stora fönstret mot köket för att göra det till ett perfekt extrarum? 

Sovrummen är väl tilltagna med master bedroom som har utomordentligt med förvaringsutrymme i inbyggda garderober. Här har man också utsikt mot den lugna innergården. Fortsätter man längre in genom hallen så kommer vi till vardagsrummet där man även har dörren mot andra sovrummet. Förutom plats för en säng av större variant får man bekymmerslöst plats med ett arbetsbord och förvaring vilket är perfekt med tanke på att allt flera jobbar hemifrån idag.

För den som föredrar en lugn tillvaro i hemmet trots de blygsamma avståndet till serviceutbud såväl som kommunikationer blir det inte bättre än såhär. Här bor ni i ett barnvänligt område nära lekplatser/parklek med knappt hundra meter till Älvsjö centrum med pendeltåg, bussar och fullt serviceutbud som mataffärer, gymanläggningar, bibliotek, bank, restauranger, konditori samt flertalet lokala affärer. Från pendeltågstationen tar ni er in till Stockholms Central på endast 10 minuter. Om man tröttnar på den centrala läget kan man för en stund njuta av lugnet i närliggande Älvsjö skogen, En mycket uppskattad oas för Älvsjöborna med både elljusspår, utegym, grillplatser och fotbollsplan som ni når genom en kort promenad från bostaden. 

Varmt välkomna till Solberga Ängsväg 12!