BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gamla Enskede

Nynäsvägen 310, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 67 kvm
  • Såld
  • 10674
  • 3836
  • 6038
Värdera din bostad

Beskrivning

Här finns en fantastiskt fin lägenhet från 1909 med balkong och fina detaljer, guldkant både inne och runt husknuten. Även en mulen dag är gråskalan ett skådespel som fångar blicken direkt. Men en solig dag får ljuset fritt spelrum mest hela dagen.

Den luftiga planlösningen och höga takhöjden hjälper så klart till, alla rum är generösa i sin storlek vilket verkligen triggar fantasin och ni kommer säkert använda de på många olika sätt under åren som kommer. För den som är i behov av ett extra sovrum är här inga problem att låta ett rum delas i två. I köket löper arbetsytan längs ena väggen, allt är varsamt renoverat med bänkskiva i terazzo-marmor och alla vitvaror inköpta under 2020. Genom det stora fönstret blickar ni ut över den lugna innergården och trädtopparna. Små och stora sällskap får plats att umgås, under sommarhalvåret badar rummet i ljus ända in till kvällen. Vardagsrummet är hemmets största rum. Bostadens genomgående mjuka trägolv och de grå väggarna är varma och inbjudande. Den stora soffgruppen får plats så att det räcker och blir över till annat. Sovrummet är luftigt och manar till lugn, dubbelsängen och annat möblemang samsas enkelt. Här finns en stor garderob för förvaring. Väggarna är målade i en vacker grönbeige ton som rimmar väl med husets byggår, här kan du räkna med att sussa gott om natten. De lilla badrummet är helkaklat och sobert, för den som hellre duschar än badar är här färdigställt för att sätta in tvättmaskin.

Hmm.. Få se nu, blir det att kila till ICA och handla middagen till ikväll eller tar du den smidigaste vägen och hämtar takeaway från Matboden nere vid Triangelparken? Det är så nära så du kan gott chilla en stund till innan du bestämmer dig. Är du ute efter leva det enkla livet? Då har du hittat hem.

Välkommen på visning!

På grund av rådande situation behöver ni anmäla er till visningen! Anmälan görs via mail eller via hemsidan. Möjligheten till andra visningstider än dem utannonserade finns vid behov.