BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Årstavägen 83, 5 tr

  • 3 rum och kök
  • 64 kvm
  • Såld
  • 5226
  • 1192
  • 5436
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - unik i sin helhet!
Här bor du i en unik gaveltrea med påkostade materialval och väl tilltagna ytor. En lägenhet för dig som söker det extra så som milsvid utsikt, insynsskydd, exklusiva materialval och detaljer för den kräsne. En suveränt disponerad bostad med öppen planlösning, praktiska förvaringslösningar och förening med låg belåning.

- Hiss
- Unik gaveltrea
- Insynsskyddad
- Välskött förening
- Påkostade materialval
- Garderober och klädkammare
- Balkong i sydvästläge med milsvid utsikt
- Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden
- Klockrent läge endast ett stenkast från Årsta torg
- Nära naturen och promenad/joggingstråk längs vattnet

Rumsbeskrivning
Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Invid hallen finns dessutom en rymlig klädkammare med praktiskt förvaringsmöjligheter. Säkerhetsdörr är installerad. När du går in i vardagsrummet möts du av generösa ytor och vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier i olika väderstreck. Vardagsrummet kan möbleras helt fritt utifrån drömmar och behov. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till social samvaro. Påkostat och modernt kök med ljusa luckor och massiv vacker bänkskiva i ek. Här finns gott om plats för förvaring och väl tilltagna arbetsytor. Maskinellt utrustat med integrerad kyl/frys, induktionshäll med tillhörande ugn och fläkt samt integrerad diskmaskin. Från köket nås lägenhetens sydvästvända balkong belägen med milsvid utsikt över Stockholm. Lägenheten erbjuder två rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng i båda. Fräscht, stambytt och helkaklat badrum med klinkergolv. Utrustat med badkar, handfat med tillhörande kommod, wc och badrumsskåp. Genomgående enstavsparkett och vackra ytskikt. Missa inte möjligheten!

Balkong i sydväst - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Till lägenheten hör en rymlig balkong i klockrent sydvästläge. Här kan du avnjuta solen från lunchtid till sen kväll. Balkongen är belägen med milsvid utsikt över Stockholm.

Allmänt om Årstavägen
På Årstavägen 83 bor du både stads- och naturnära, med promenadavstånd till Södermalm/Hornstull, Årstaskogens naturreservat och bara ca 500 meter ner till vattnet. Årstaviken med populära joggingstråk, utegym och badbryggor i Mälaren. Kommunikationerna är utmärkta med tät busstrafik och tvärbanestation Årstaberg, som går regelbundet till Gullmarsplan och Liljeholmens t-banestationer, alternativt Årstabergs pendeltågsstation, därifrån tar du dig snabbt till City eller vidare norrut till Arlanda. Med en promenad på ca 10 minuter når du via Tantobron pulsen på Södermalm.