BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltängen

Beckasinvägen 24

  • 4 rum och kök
  • 110 kvm
  • Såld
  • 5252
  • 416
  • 5942
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna magiska 4:a möjliga 5:a om 110 kvm i härliga Saltängen med öppen spis, balkong med söderläge, panoramafönster och sjöglimt över Skurusundet! 

Här bor du i en bra förening i det lugna och trivsamma området Saltängen. Stor möblerbar balkong med sjöglimt och utan insyn. Lägenheten har många vackra detaljer kvar som avspeglar husets ålder och charm, stilfulla färger och vackert originalgolv i vardagsrummet. Det trevliga gavelläget ger ett härligt ljusinsläpp i hela bostaden. 

Föreningen har en mycket bra ekonomi och endast 4066 kr/kvm i belåning.

Du välkomnas in i en hall via säkerhetsdörr med platsbyggd förvaring och plats för avhängning. Intill finns ett av lägenhetens tre sovrum som rymmer en stor säng och bra förvaring. Här finns en trevlig fransk balkong med dubbeldörrar. Längre in i hallen finns ytterligare två sovrum i följd som båda rymmer stor säng, förvaring, arbetsplats m.m. Från hallen når man även lägenhetens två badrum. Det första är ett duschrum med klinker och kakel i vitt. Här finns dusch, handfat med kommod och skåp. Här går att sätta in en toalett för den som önskar. Vägg i vägg finns det andra badrummet som också är helkaklat i vitt. Här finns badkar, golvvärme, toalett, handfat med kommod och dubbla badrumsskåp. Vidare in i bostaden öppnar vardagsrummet upp sig och bjuder in till sociala middagar och kvällar framför den öppna spisen. Här ryms stor soffgrupp och bokhyllor. Trevliga fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljus i hela rummet. Slå dig ner i en fåtölj framför brasan en kall vinterkväll eller kliv ut på den soliga balkongen en härlig sommardag. Matsalen intill med utsikt över Skurusundet rymmer stort matsalsbord för 8-10 personer. Denna del av lägenheten kan även delas av för att skapa ytterligare ett sovrum (se alternativ planlösning). Köket ligger praktiskt intill och har luckor i ek, bänkskiva i ek, stänkskydd i vitt kakel och fina överskåp med luckor i frostat glas. Här finns hel kyl och frys, diskmaskin, ugn och fläkt i rostfritt. Bra förvaring i lådor och skåp. I köket finns även en tvättmaskin. Köket rymmer även en matplats för ca 4 personer. Den inre hallen kan ha många användningsområden tex. arbetsplats eller till fina platsbyggda bokhyllor. 

Välkommen på visning!