BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Siljansvägen 75, 3 tr

  • 3 rum och kök
  • 70 kvm
  • Såld
  • 11177
  • 350
  • 3677
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen in till denna ytterst smakfull trea belägen på tre trappor med fri utsikt. Härlig gavellägenhet med generös takhöjd, originaldetaljer och utan insyn. Mysigt och lummigt läge med trädsus och fågelkvitter som närmsta granne.

Möblerbar och inbjudande hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. I hallen finns dessutom en klädkammare som erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter samt en inre hall med flera garderober. Säkerhetsdörr är installerad. Ljust och rymligt vardagsrum med välbevarade originaldetaljer  såsom vackra dörrar i original, ekparkettgolv, fönsterbänkar i sten och fönster i två väderstreck. Här finns gott om plats för soffgrupp och övrig möblering så som tv-möblel samt en charmig franskbalkong med fri utsikt. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till social samvaro. Ljus matplats för hela familjen.

Lägenheten erbjuder två rymliga och insynsskyddade sovrum med vacker fiskbensparkett. Båda har plats för dubbelsäng, förvaring och ett av dom har utgång till balkong i skönt sydöstligt läge. Charmigt kök med ljus matplats för hela familjen. Köket är utrustat med kyl/frys, spishäll med tillhörande ugn och skafferi samt gott om plats för arbetsytor och förvaring. Stambytt och helkaklat badrum med klinkergolv, kaklade väggar, dusch, handduksvärmare och tvättmaskin

Bostaden är belägen på slutet av populära och lugna Siljansvägen och tillhör BRF Siljan som är en stor och stabil förening.

- Rogivande gavelläge
- Charmig och välplanerad
- Insynsskyddad
- Balkong med fri utsikt
- Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden
- Högt i tak
- Bevarat original
- Helkaklat och stambytt badrum med klinkergolv
- Bra förvaring
- Välskött förening med låg belåning om 3452 kr per kvm
- Flertal gemensamhetsutrymmen så som bastu, takterasser, gym och övernattningslägenhet
- Nära naturen och promenad/joggingstråk samt utegym längs vattnet
- Gångavstånd till Årstaberg, Årstaviken, Gullmarsplan och Årsta torg
- Cykelavstånd till Södermalm
- Du når Stockholms central på ca 7 min med pendeltåget