BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Siloplatsen 6, 8 tr

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
  • 5697
  • 395
  • 5215
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fantastiska 3:a om 81 kvm med 11 kvm balkong på våning 8 med fantastisk utsikt!

Här bor du med ett magiskt läge vid Stockholms inlopp med närhet till både stadspuls och natur. Njut av både soluppgång och solnedgång på den stora balkongen överblickande inloppet. Bra förening med flera faciliteter som gemensamhetslokal högst upp i huset, övernattningslägenhet, loungedel och bastu med relax.

Du välkomnas in i en rymlig hall med klinkergolv i grått, spotlights i tak och stor klädkammare intill. Direkt till vänster finns lägenhetens master bedroom med plats för dubbelsäng. Här finns bra förvaring i inredd garderobsvägg. Vidare in i bostaden öppnar vardagsrummet upp sig med sin fantastiska utsikt över inloppet. Här ryms soffgrupp och matbord för 6-8 personer. I anslutning ligger det stilrena köket med vita luckor, bänkskiva i ljus laminat, stänkskydd i beige och vitvaror i rostfritt så som kyl och frys, varmluftsugn, mikro, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Intill finns ytterligare ett sovrum som idag används som arbetsrum. Här ryms stor säng, förvaring, skrivbord m.m. Även härifrån njuter du av den slående utsikten och de båtar som passerar samt Kaknästornet. Den stora balkongen som löper längs hela lägenheten har snyggt balkongräcke i glas som ger naturligt vindskydd och tar utsikten hela vägen in i lägenheten. Den rymmer grill, loungemöbler, matgrupp och odlingsmöjligheter för den som önskar. Slå dig ner och njut av solnedgången när det går ner vackert över Djurgården på andra sidan eller stig upp tidigt och njut istället av soluppgångens strålar. Lägenhetens badrum är helkaklat i färgen mullvad. Här finns dusch med takdusch och duschväggar i glas, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk samt fyra överskåp i vitt. Stor infälld spegel med vacker hylla i natursten och handdukstork. Hela bostaden har genomgående ljust parkettgolv och vitmålade väggar. Alla fönster har även vackra fönsterbänkar i natursten.

Kvarnholmen trafikeras av både buss och båt vilket gör det smidigt att ta sig intill stan eller längre ut i Nacka. I området finns även en trevlig närbutik, sushi, bageri och restaurang. På kajen finns även en glassbar vid namn SNÖ för varma sommardagar. För den träningsbenägne finns ett gym (Puls & Träning) på behändigt avstånd.