BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Saltsjö-boo - Tollare

Tollareslingan 24, 9 tr

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna pärla högt upp på våning 9 med utsikt över vackra Lännerstasundet och Mårtens Holme. Här bor du i en väldisponerad bostad med magisk takhöjd över 3 meter, exklusiva materialval och gott om förvaringsmöjligheter. Trevlig balkong med utsikt och sol fram till lunch.

- Vån 9, med vattenkontakt
- Utsikt över Lännerstasundet och Mårtens Holme
- Möblerbar balkong
- Social planlösning
- Mer än 3 meter i takhöjd
- Föreningen har bastu på en av de två allmänna takterrasserna man kan nyttja.
- Nära till natur, badsjöar, promenadstråk, Björknäs Centrum, Restaurang The Old Smokehouse.
- Utmärkta kommunikationer i form av bussar (nr 414, 442), samt i framtiden längs sjöss där även SL-kort accepteras ombord

Nu finns chansen att förvärva detta drömhem i ett av Tollares härligaste lägen 9 trappor upp i huset med utsikt mot vattnet. Här finner ni en möblerbar balkong mot Lännerstasundet och Mårtens Holme där solen gör entré vid soluppgång och försvinner vid lunch. 

Bostaden erbjuder även ett stort och öppet vardagsrum som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Från vardagsrummet når man köket som är stort och exklusivt med trivsamt köksfönster och skåp upp till tak. Vita köksluckor, bänkskiva i trä, stänkskydd i grått kakel, och vitvaror i rostfritt. Gott om förvaring och arbetsutrymmen. Stort och exklusivt badrum som är helkaklat i vitt och grått. Här finns dusch med takdusch och duschväggar i glas. Kommod i vitt, golvvärme, spegelskåp, handdukstork samt tvätt- och torkmaskin med praktisk arbetsbänk i vitt med överskåp i vitt för ytterligare förvaring.

Bostaden har två sovrum som är väldigt generösa och rymmer stor säng, sängbord samt bra förvaring i flera platsbyggda garderober. Lägenheten är belägen 9 trappor upp i huset med ut utsikt och vattenkontakt som bara kan upplevas på plats.

Till bostaden hör ett förråd.

Varmt välkomna på visning!