BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Borensvägen 60, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • Såld
  • 4646
  • 700
  • 2746
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Lummigt och attraktivt läge
Här erbjuds en klockren Årstapärla i mycket gott skick. Belägen i populär och gedigen bostadsrättsförening med lån om endast 3541 kr per kvm. Här bor du på lugn gata endast ett stenkast från kommunikationer, Årstaviken och Årsta torg.

Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Här erbjuds gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. I hallen finns dessutom en rymlig klädkammare som erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter. Tidtypiskt och rymligt kök med gott om arbetsytor. Maskinellt utrustat med integrerad diskmaskin från 2019, kombinerad kyl och frys, spis med häll och fläkt. Väl tilltagna ytor och praktisk samt genomtänkt förvaring. I köket finns matplats för sällskap om ca 4-6 personer. Fräscht och kaklat badrum. Utrustat med handdukstork, wc, badkar och handfat. Rymligt, insynsskyddat och lättmöblerat vardagsrum. Här erbjuds mycket generöst ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Här finns gott om plats för soffgrupp, matplats och övrig möblering så som tv-möbel och bokhylla. Vackra ytskikt och bevarat originalgolv som exklusivt flyter in till hallen. Från vardagsrummet nås lägenhetens rymliga balkong belägen i sydvästligt läge. Lägenheten erbjuder rymligt och insynsskyddat sovrum med möjlighet till garderobsvägg och gott om plats för dubbelsäng. Skogsdungen bakom sovrum och kök bidrar till insynsskydd och rogivande känsla.

- Bevarat original
- Låg belåning
- Gott skick
- Skyddat läge
- Balkong i soligt läge
- Klockren förening
- Källarförråd

Allmänt om föreningen
Ställer du höga krav på bostadsrättsföreningens ekonomi är detta rätt förening för dig. Här bor du i en av Årstas bästa föreningar. En förening som endast har belåning om 3541 per kvm och dessutom har en ordentlig kassa.