BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Katrinebergsbacken 32, 2tr

  • 2.5 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 7996
  • 1476
  • 3305
Värdera din bostad

Beskrivning

Här på Liljeholmsberget bor du mitt i all puls som Liljeholmen erbjuder men samtidigt ett lugnt och tryggt område i en grönskande oas uppe på berget. Sitt ner på härligt grönskande innergårdar och umgås med familj och vänner. Det bästa av två världar får du här helt enkelt.

Här bjuds på en stor och rymlig 2,5a som lätt kan nyttjas som en 3a. Hallen är lagom stor med möbleringsmöjligheter samt avhängning för ytterkläder och skor.

Köket är modernt och välplanerad med vita skåpsluckor och ekbänkskiva med svart kakel ovan. Bra förvaringsmöjligheter och arbetsyta samt hel fullhöjds kyl och frys samt diskmaskin. Matplats för fyra personer invid fönsterparti.

Vardagsrummet är stort, ljust och rymmer utan problem en ordentlig soffgrupp, fåtölj, bord och mycket mer om så önskas. Från vardagsrummet når ni ut till den mysiga balkongen i österläge och är en perfekt oas för lunch i solen. På balkongen finns gott om plats för bord och stolar. 

I anslutning till hallen finner ni ett rymligt sovrum med plats för både dubbelsäng och förvaringsmöjligheter bakom garderobsvägg. Dessutom ett rum vägg i vägg som lätt kan utnyttjas som både barnrum, kontor eller walk-in-closet. 

Sist men inte minst, ett helt nyrenoverat och påkostad badrum från 2020 med vit marmorerat klinker och kakel samt golvvärme. Snygg  inredningsdetaljer i svart, utrustad med kommod, spegelskåp, handdukstork samt spegel med inbyggd bluetooth högtalare. Dessutom framdraget för tvättmaskin om man önskar det. Tvättstugan ligger annars lättillgänglig på entréplan.

Här bor du i en stabil förening med god ekonomi, årsavgiften har sänkts flera år i följd - 2010 med 1 %, 2011 med 2 %, 2012 med 3 %, 2013 med 3 % och 2015 med 2 %. Föreningens medlemmar har tillgång till två övernattningslägenheter, festlokal, pool, bastu och relaxavdelning.

Härifrån har du verkligen nära till allt som Stockholm erbjuder. Du bor bara ett stenkast från kommunikationer (T-bana, tvärbana, bussar), härlig shopping och restauranger (Liljeholmens gallera, Hornstull, Kungens kurva) och det bästa av allt närheten till vatten och natur (Trekanten, Vinterviken, Tantolunden)

Oerhört stabil och solid förening.

Har man bil är man snabbt uppe på E4:an.

Anställda på Scania kan ta företagets direktbussar från Liljeholmstorget till Södertälje.

En underbar lägenhet som måste upplevas på plats - välkommen på visning!