BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Midskeppsgatan 16, 6 tr

  • 1 rum och kök
  • 27 kvm
  • Såld
  • 5296
  • 736
  • 8418
Värdera din bostad

Beskrivning

Har du milsvidd utsikt absolut högst upp på önskelistan? Ja, då har du hittat rätt här på Midskeppsgatan 16. Högst upp i huset och med en terrasslikande balkong löper blicken amok. Ett boende helt utan frågetecken. Så snart du varit här, kommer du vara såld direkt!

Välkommen in! Precis innanför dörren finns plats för jacka och skor sedan tar köket vid, med gott om skåp och vitvaror. Både micro och diskmaskin, jo jag tackar. Klassiskt rena färger, rostfritt och vitt, det känns fräscht och stilrent. Men glöm inte heller hur praktiskt och kul det är med ett ordentligt kök! Här kan du tillreda både finmiddag till daten och fixa plockmat till vännerna, utan att det känns det minsta trångt. Utanför allrummet sträcker en trevlig balkong ut sig i solen. Där kan man sitta dagen lång utan att en endaste människa kan se en, det finns liksom ingen i närheten så insyn finns inte på kartan.
Genomtänkta och konsekventa materialval bidrar till den känslan. Samma golv genom hela lägenheten, samma mörka klinker i hall och badrum. Lägg till både tvättmaskin, diskmaskin och golvvärme så inser du att pusslet är lätt att lägga även i mörkret i slutet av november.

På kort promenadavstånd ligger Restaurang Göteborg, Hammarbybacken, Sickla Sjö, Sickla Kanal, tvärbanans station vid Sickla Kaj samt all tänkbar service. Allt detta härliga, mitt i stan nära parker och grönt, och en bra bit upp i luften. Välkommen upp!

På grund av rådande situation behöver ni anmäla er till visningen! Anmälan görs via mail eller via hemsidan. Möjligheten till andra visningstider än dem utannonserade finns vid behov.