BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Kronobergsgatan 21A, 2tr.ö.g

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 5332
  • 584
  • 3052
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en ljus och trivsam sekelskiftesdröm med låg avgift i lugnt gårdshus med härlig stor balkong om ca 7 kvm mellan två lugna innergårdar. Ultimat läge med grönskande Kronobergsparken utanför porten och med restaurangliv, affärer och puls runt hörnet. Här bor ni i en vacker och välskött fastighet med fantastiska anor från 1885 i bostadsrättsförening med solid ekonomi och låg avgift. Här kan ni flytta in i ett välrenoverat hem och börja bo direkt med ett toppenläge på Kungsholmen - en oas mitt i storstadsmyllret, vackert och ostört belägen!

Stig in i en välplanerad hall från en vacker och väl underhållen trappuppgång. Gott om plats för både avhängning samt förvaringsmöjligheter i platsbyggd hatt- och skohylla, garderober samt djup klädkammare. Väl inne i lägenheten finner man en mycket väldisponerad planlösning med genomgående vackra slipade och behandlade trägolv i original och tidlösa ytsikt, charmiga ursprungsdetaljer från sekelskiftet såsom takrosetter, djupa fönsternischer med generösa ljusinsläpp och den generösa takhöjden om ca 3 m skapar en härlig rymd. Lägenheten har ett otroligt tyst läge mot båda innergårdarna och med flera stora fönsterpartier genomgående vilket skänker gott om ljusinsläpp till hela lägenheten.

Köket är renoverat för ca 2 år sedan i stilrena färger med ljusgråa skåpsluckor och fina materialval såsom bänkskiva i granit. Maximerat med gott om arbetsytor längs båda väggar och skåp i fullhöjd gör det till en dröm att laga mat och umgås. Maskinellt utrustat med helintergrerad kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, inbyggd varmluftsugn och fläkt. Fin nisch med platsbyggda hyllor. Gott om plats för matbord för upp till 4 personer utan problem tack vare den generösa ytan.

Vardagsrummet är även det väl tilltaget och inrymmer stora sällskapsytor med både soffgrupp och matplats för större sällskap. Fina sekelskiftesdetaljer finns bevarade som takrosett, höga golvsocklar och trägolv. Här når ni utgången till balkongen via helglasade dubbeldörrar. Kliv ut på den härliga balkongen där ni får skön eftermiddagssol (S/V) från lunch och fram mot kvällen om sommarhalvåret och möjlighet och ha både grill och stort möblemang tack vare den generösa ytan.

Rofyllt sovrum med gott om plats för både dubbelsäng och befintlig platsbyggd garderobslösning. Här finns även utrymme för skrivbord eller ytterligare förvaringslösning. Målade väggar i mörkare kulör och fina bevarade trägolv. Ingen insyn tack vare takåsen som vetter utanför fönstret. Badrummet är helkaklat och fräscht då det genomgick stambyte 2009. Utrustat med wc, handfat och dusch och skön golvvärme. Till lägenheten hör både ett rymligt vindsförråd samt källarförråd.

Här finns all bekvämlighet i en väl underhållen fastighet med tillgång till tvättstuga, bastu och övernattningsrum. Bo i en stabil förening med låga avgifter, alla renoveringar gjorda och stora intäkter i form av 8 st lokaler. Här bor ni på en attraktiv adress invid Kronobergsparkens hörn, mellan Fridhemsplan med sina utmärkta kommunikationer och trevliga Hantverkargatan ned mot restaurangtäta Kungsholmstorg. Här bor man med närhet till både Norr Mälarstrand med mysiga promenadstråk längs vattnet och city på promenadavstånd vilket tar ca 10 minuter.

- Sekelskiftesdröm i lugnt gårdshus, totalrenoverad med stor balkong i sydvästläge!
- Stor härlig balkong om ca 7,5 kvm och ett lugnt läge mellan två innergårdar
-Välbevarad charm och högt i tak ca 3 m vilket skapar en otrolig rymd
- Pampiga rum och charmig stuckatur, välbevarade trägolv och ljusa ytskikt
-Ombonat sovrum med god förvaring och plats för dubbelsäng
- Gott om förvaring platsbyggda garderober, klädkammare samt både källar- och vindsförråd
- Stabil förening med 8 st lokaler vilket inbringar gott om intäkter samt en låg avgift!
-T-bana samt bussar i direkt närhet från fastigheten (Fridhemsplan)