BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariefred

Rådjursvägen 38, 1 tr

  • 3 rum och kök
  • 70 kvm
  • Såld
  • 4117
  • 325
  • 3833
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu är Mariefreds finaste 2-3:a till salu! Insynsskyddat hörnläge på 1 tr med fönster i två väderstreck och stor balkong som vetter mot äng och skog. En bostad med alla rätt! Från början var detta en 3:a som idag används som 2:a. Det går mycket enkelt att återskapa bostaden till en 3:a genom att dela av vardagsrummet. Rymligt badrum samt social planlösning mellan kök och vardagsrum. Varenda fönster vetter mot grönskande hörnläget invid ängen. Här bor du i populära Marielundsvikens precis invid badplats, lekplats, blomstrande äng och gröna skogar endast 5 minuter gångväg från Läggesta station som tar dig till Stockholm City på under 40 minuter. En bostad som måste upplevas på plats!

Hall
Välkomnande hall med gott om förvaringsytor och avhängningsmöjligheter. Rakt fram når man lägenhetens vardagsrum och kök, till höger når man master bedroom och rakt fram en walk-in-closet, och till höger finner man bostadens stora badrum. Stilrent golv och väggar i ljus ton.

Badrum
Stort och väl tilltaget badrum med dusch, toalett, handfat med kommod samt tvättmaskin och torktumlare. Vitkaklade väggar och grå plastmatta på golv. 

Kök/Vardagsrum
Denna fantastiska yta är enligt originalplanlösningen både kök, sovrum samt vardagsrum. I dagsläget är väggen mellan sovrum och vardagsrum nedtagen. Härlig och social yta med stora fönsterpartier som vetter ut mot balkongen och grönskan. Tack vare fönsterpartierna får man ett härligt ljusinsläpp. Den stora balkongen blir om en förlängning av denna sociala yta, och där får man plats med både loungegrupp och matplats. Det stilrena golvet är genomgående i lägenheten och väggarna är vitmålade. Vardagsrummet rymmer en större soffgrupp. Köket har goda förvaringsytor i vita över- och underskåp. Snyggt kakel i grå ton ovanför arbetsbänken av ekmönstrad laminat. Diskmaskin, ugn, induktionshäll och kyl/frys. Naturlig plats för matbord invid fönstret. 

Balkong
Stor och solig altan som vetter mot ängen och skogen.

Master Bedroom
Härligt sovrum i anslutning till bostadens väl tilltagna walk-in-closet. Stilrent golv och vitmålade väggar. Sovrummet går att möblera med både stor dubbelsäng, garderober och kontorsplats om så önskas. Utsikt mot rofyllda ängen och skogen.