BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Finnboda

Finnboda Varvsväg 12A, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld
  • 10657
  • 626
  • 1793
Värdera din bostad

Beskrivning

Sällan ute till försäljning. Äntligen har du chansen att köpa något utöver det vanliga! En etagelägenhet som ger en häftig internationell karaktär. En nyproduktion med exklusiva inredningsval från 2015 men som samtidigt har en gedigen lång historia i industriområdet Finnboda Hamn som ligger i direkt närhet till vattnet. Bostaden erbjuder allt från en fantastiskt takhöjd om ca 5 meter, vackra stora fönsterpartier som släpper in mycket ljus, härlig uteplats samt välplanerade och öppna rum. 

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor samt förvaring i form av inbyggda garderober. Direkt till vänster om hallen når man det välplanerade köket som är fullt maskinellt utrustat med kyl/frys, spis/ugn, inbyggd mikro samt diskmaskin. 

Vidare in i bostaden når man bostadens härliga vardagsrum med en takhöjd om ca 5 meter som ger rummet en häftig karaktär och rymd. Här får man enkelt plats med soffgrupp, tv-möbler samt matplats för större sällskap. En trappa upp finner man bostadens rymliga sovrum som ger en känsla av en New York-lägenhet med hög takhöjd och plats för arbetsyta, stor säng och rymlig klädkammare. 

Fräscht badrum i tilltalande färger som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, wc, dusch, handfat med förvaring samt spegelskåp med förvaring. 

Den exklusiva bostaden ligger sjönära på gränsen mellan Stockholm och Nacka vilket gör att du har otroligt nära till staden samtidigt som natur och skärgård är runt hörnet. Kommunikationer ligger endast några minuters promenad bort och tar dig till Slussen på endast 8 minuter eller till Nybroplan med båt.

Varmt välkommen på visning!