BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm-Mosebacke

Högbergsgatan 24, 3 tr

  • 1 rum och kök
  • 24 kvm
  • Såld
  • 5739
  • 1237
  • 5510
Värdera din bostad

Beskrivning

På en av Stockholms mest attraktiva adresser finner ni denna charmiga etta med bevarade tidstypiska detaljer. Här finner ni ett boende med allt man kan önska; yteffektiv planlösning, stilrena materialval, vackra fönsterpartier och med söders puls precis runt hörnet. Varmt välkomna till en lägenhet att trivas i!  

Lägenheten bjuder på en genomgående hög standard med stambytt badrum och kök (2008) och genomtänkta tillval. Det luftiga vardagsrummet kännetecknas av stora fönster med tidsenliga beslag, charmigt fiskbensparkett i original samt högt i tak. Här finns plats för soffa med tillhörande bord, säng och även ett mindre matbord intill fönstret med utsikt mot grönskan. Från vardagsrummet finner ni även ingången till det pittoreska köket som nyttjar ytorna på ett optimalt sätt. Här möts ni av ett fullt utrustat kök med stilrena vita luckor, praktiskt ljust klinkergolv och fint ljusinsläpp genom stort, djupt fönster. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, fläkt och kombinerad kyl/frys. Badrummet i lägenheten är stilfullt inrett med vitt kakel och mörkt klinker med golvvärme. Rummet är utrustat med wc, kommod med bra förvaring, spotlights i tak och praktiskt infällbara duschdörrarna i glas. Här finns även el och vatten indraget för tvättmaskin.

Här bor ni i en vacker fastighet från 1930 belägen i ett lugnt område ovan Katarina Kyrka med närhet till populära Götgatsbacken och Mosebacke. Omgivningarna bjuder på allt från ett rikt restaurangliv till matbutiker, service och shopping. På gångavstånd nås hela söder med sina utkiksplatser över Stockholms inlopp men även Gamla stan och Stockholm innerstad. Närhet till både Slussen och Medborgarplatsens tunnelbanestationer samt flertalet lokalbussar. Bättre läge får man leta efter!

Varmt välkomna på visning!

- Söders mest attraktiva adress
- Vackra fönster partier
- Stambytt 2008
- Fiskbensparkett
- Generös takhöjd
- Stilrena materialval
- Stabil förening