BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten - Västertorp

Skidskyttevägen 2, 2 tr

  • 3 rum och kök
  • 68.5 kvm
  • Såld
  • 6852
  • 1120
  • 3274
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en välplanerad, ljus och luftig 3:a med modern standard, hög kvalitet och rymlig balkong med kvällssol. Hus byggt med hiss och garage i huset. Trivsamt och lummigt område med kort gångavstånd till kommunikationer och service.

Hall
Välkomnande hall med direkt ljusinsläpp. Rymlig och med mycket bra förvaringsmöjligheter tack vare en skjutdörrsgarderob. Säkerhetsdörr. 

Vardagsrum
Lägenhetens vardagsrum är stort och ljust tack vare det stora fönsterpartiet som släpper in rikligt med ljus. Rummet är lättmöblerat och rymmer utan problem en stor soffgrupp, bord och fåtöljer. Här bjuds på en social och öppen planlösning mot lägenhetens hjärta, det rymliga köket. Ekparkett på golvet och tapetserade väggar. 

Sovrum 1 och 2
Lägenheten har två rymliga och lättmöblerade sovrum på varsin sin sida av lägenheten. Det största rummet är utrustat med en egen klädkammare och det mindre rummet har fönster åt tre väderstreck. Ekparkett på golvet och tapetserade väggar. 

Kök
Ett socialt och rejält kök i halvöppen planlösning med vardagsrummet. Här finns gott om arbetsytor och förvaring i lådor och skåp. Vita skåps och lådfronter, svart kakel och svart bänkskiva. Ekparkett på golvet och tapetserade väggar. Den maskinella utrustningen består av en integrerad micro, diskmaskin, ugn, spis samt kyl och frys i fullhöjd. Från köket finner ni även utgång till den mysiga balkongen med kvällssol, ett fantastiskt uterum om våren, sommaren och hösten.

Balkong
Västvänd balkong med trivsam eftermiddags och kvällssol. 

Badrum
Stort och helkaklat badrum med vita väggar samt ljusgrått klinker med golvvärme. Ett härligt badkar samt en tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare. 

Förråd
Ett källarförråd ingår i överlåtelsen.