BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solberga - Älvsjö

Toffelbacken 33

  • 3 rum och kök
  • 88 kvm
  • Såld
  • 4767
  • 660
  • 2154
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp i huset finns den här helrenoverade och ytterst smakfulla bostaden med ett snyggt renoverat kök, vardagsrum med plats för stor soffgrupp, två bra sovrum, ett stort badrum, en gästtoalett samt bra förvaringsmöjligheter. Den ljusa färgsättning i kombination med läget högst upp i huset resulterar i ett riktigt trivsamt hem. Den inglasade balkongen blir till ett extrarum under större delen av året.

Solberga är ett populärt område. Som boende här har man närhet till det mesta. Fina Solbergaskogen, populära parkleken Kristallen och ett nyanlagt utegym finns i närheten. En ny stor lekpark, Apelsinen, har byggts en kort promenad bort. En skateboardpark finns också i närheten. Omtyckta förskolor- och skolor finns i området. Engelska skolan finns intill nya Älvsjöstaden och Kämpetorpsskolan håller på att byggas ut. 
På gångavstånd finns Älvsjö Torg som har ett stort serviceutbud, butiker, restauranger, gym, mataffär och bra allmänna kommunikationer i form av pendeltåg och bussar. Lite längre bort finns anrika och vackra Långbro Park som är en populär plats för picknickar varma sommardagar. I parken finns också populära Långbro Värdshus för brunch eller middag. 

Hall 
Välplanerad hall med plats för hatthylla. Lite längre in finns en praktisk garderobsvägg samt plats för förslagsvis ett hemmakontor. På första delen av hallgolvet ligger ett praktiskt klinker. 
Bostadsrättsinnehavaren förfogar över ett källarförråd om ca 6 kvm som är beläget i samma port.

Gästtoalett 
I anslutning till hallen finns en gästtoalett utrustad med handfat med kommod, badrumsskåp samt en WC.

Vardagsrum 
Det som utmärker det här hemmet är bland annat den trevliga planlösningen. Vardagsrummet har plats för en större soffgrupp, tv-möbel och bokhyllor. Rummet har ett ostört läge. Från det stora fönsterpartiet har du utsikt över trädtoppar som bjuder på härlig grönska under sommarhalvåret.

Kök 
Snyggt renoverat kök med riktigt bra skåpförvaring! Vita släta köksluckor skapar en snygg kontrast mot det mörka kaklet och bänkskivan. Den maskinella utrustningen är i rostfritt utförande och består av kyl, frys, mikro, ugn, diskmaskin och en induktionshäll. I förlängningen av köket finns en matplats där ett bord går att duka upp för många gäster. 

Balkong
Med utgång ifrån köket nås den inglasade balkongen. Inglasningen förlänger säsongen och gör att balkongen går att nyttja under större delen av året. Det höga, fria läget gör att man gärna tillbringar tid här ute. Här kan du möblera med en utemöbel och växter.

Badrum 
Det renoverade badrummet går i en sober färgskala med vita stora plattor på väggarna, utom ovan handfatet där en rad bryts av med ett grått klinker. På golvet pryder ett grått klinker. Badrummet är utrustat med ett hörnbadkar, vattenburen handdukstork, handfat med kommod, badrumsskåp, tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och en WC.

Sovrum 2
Stort sovrum med fönster åt två håll utan någon insyn. Här finns plats för bland annat en dubbelsäng och nattduksbord. Längs ena väggen finns bra garderobsförvaring.

Sovrum 1 
Ljust sovrum med ett rofyllt läge, härifrån har du utsikt över grönskande trädtoppar. Plats finns för säng, nattduksbord och förslagsvis ett skrivbord. För den som önskar finns det utrymme för att sätta in garderober.