BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Turbinvägen 6

  • 3 rum och kök
  • 74.5 kvm
  • Såld
  • 3783
  • 615
  • 2413
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen en renoverad 3:a till salu med områdets största uteplats i bästa söderläge! Här bor du trivsamt med en ca 50 kvm stor uteplats mot en mycket välskött och lummig innergård som skapar en radhuskänsla. Föreningen är välskött med privat brygga exklusiv för föreningens medlemmar, samt övernattningslägenhet och bastu på vattnet. Innergården är full av grönska under sommarmånaderna full med fruktträd, bärbuskar och gott om sociala ytor och lekplats med gungor och sandlåda.

Lägenheten har ett ljust och stort vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-möbel. Från vardagsrummet tar man sig ut på den stora uteplatsen som rymmer både loungemöbler, matplats för stora sällskap härliga grillkvällar och solstolar. Här njuter du av soligt söderläge från tidig morgon vid 07.00 till 18.00 tiden på kvällen. Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet som båda renoverades vid 2016. I köket finns ett vackert burspråk som blir en naturlig plats för matbord som rymmer 4-6 personer. Köket är modernt med trevlig köksö. Vita luckor, knoppar och kran i mässing, stänkskydd och bänkskiva i kompositsten. Vitvaror så som integrerad diskmaskin, fläkt, varmluftsugn, inbyggd mikro, induktionshäll och integrerad kyl & frys. Bra arbetsytor och förvaring i flera skåp samt i köksön från två håll. Master bedroom rymmer stor säng och sängbord. Här finns bra förvaring i hel platsbyggd garderobsvägg med spegeldörrar. Rummet är målat i ljusgrå färg 2020. Lägenhetens andra sovrum används idag som barnrum och rummet rymmer säng, skrivbord och plats för lek. Badrummet är delvis renoverat med löpande underhåll. Kaklet i vitt och klinker i mintgrått. Här finns inkaklat badkar, tvättmaskin och torktumlare från 2017 med praktisk arbetsbänk, vägghängd toalett, handfat, handdukstork samt överskåp i vitt. Snygg infälld hylla i vacker natursten och trevligt fönster som ger trevligt ljusinsläpp och vädringsmöjlighet. Hallen renoverades 2017 och är rymlig med platsbyggd garderob med spegeldörrar, spotlights i tak med dimmer samt intilliggande klädkammare för ytterligare förvaring. Lägenheten har även vackra fönsterbrädor i sten och genomgående snyggt parkettgolv som slipades och vitlackerades 2017.

Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården. Nära till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15 minuter på endast 5 minuters avstånd. Även tunnelbanans blå linje kommer och räknas va klar 2030.