BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vällingby

Mörsilsgatan 26

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • 1.995.000 kr / Bud

Beskrivning

- En av få lägenhet med balkon i föreningen
- Möjlighet att göra om till en 3:a
- 1tr upp

Varmt välkomna till denna optimalt planerade 2: a med möjlighet till en 3: a (se planlösning). Låg avgift och nära centrum i en mycket populär adress och stabil förening. I dagsläget finner man ett stort sovrum men det finns goda möjligheter att göra om det luftiga, härliga vardagsrummet till ett extra rum då det finns flera fönster. Stort och praktiskt kök med plats för matbord och ett stambytt badrum med plats för tvättmaskin. Fönster med ljusinsläpp och nästa ingen insyn. Goda förvaringsmöjligheter och ett förråd i källaren. Föreningens hyresrätter är en stor tillgång som ger ett bra ekonomiskt tillskott till föreningen när de säljs. Ett fantastiskt bekvämt boende med närhet till Vällingby Centrum, grönska och kommunikationer. Missa inte chansen att bo billigt.

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Bostadsrätt - Lägenhet. 2 rum och kök varav 1 sovrum. Våningsplan 1/2, hiss finns ej. Föreningen BRF Solterrassen.

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 1.995.000 kr / Bud. Månadsavgift 2 454 kr.

Driftskostnad

Totalt 259 kr/mån (3 108 kr/år) varav el 134 kr/mån, försäkring 125 kr/mån. Antal personer: 2. Driftkostnaderna är uppskattade.

Överlåtelseavgift

1 100 kr.

Pantsättningsavgift

440 kr.

Byggnadsår
1954

Föreningen
Välkommen till BRF Solterrasen.

Förening ligger ett stenkast från Vällingby Centrum med flera skolor och goda kommunikationer via tunnelbanan till stan, och ett antal bussar.

Föreningen innehåller 5 fastigheter, byggdes under åren 1954 och har för närvarande 100 lägenheter och 2 lokaler.

De finns fler olika lägenhetstorlekar som är: 40 st 1 rum/kök, 10 st 2 rum/kök, 39 st 3 rum/kök samt 11 st 4 rum/kök. Samtliga lägenheter har balkonger med plats för utemöbler.

Tv och bredband
ComHem.

Gemensamhetsutrymmen
Tvättstuga, styrelserum och källarförråd.

Mark
Föreningens innehar tomträtten till marken fastigheterna står på. Omförhandling sker 2023.

Ägande
Jurtidisk person godkänns ej. Delat ägande är ok.

Pantsättningar
Bostadsrätten är pantsatt.
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Områdesbeskrivning

Bostaden är belägen med närhet till både tunnelbanan och goda busskommunikationer. Vällingby City ligger runt knuten med sitt stora utbud av butiker och restauranger. Även simhall, ridskola och idrottsplatser finns i området. Vackra promenadstråk i Grimstanaturreservat där du kan njuta av naturen och fina badplatser vid Mälarens strand.