BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Örby

Skebokvarnsvägen 98

  • 4
  • 91 kvm
  • Såld
  • 5723
  • 1738
  • 15693
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett mycket välplanerat och fint tegelradhus i bästa läge. Genomgående mycket gott skick. Undervåning med kök, stort vardagsrum mot altan, utbyggd hall med extra toalett intill. Övervåningen har bytts om till 3 bra sovrum. Centralt läge men med naturen och lugnet precis intill. Underbar tomt på baksidan med altan i västerläge, Här kan man njuta av solen under större delen avdragen fram tills kvällning. Uteplatsen byggdes ut 2018 och då installerades även det mysiga spabadet. Insynsskyddat läge mot liten skogsdunge. 

Närhet till både skola och förskola, bra kommunikationer med promenadavstånd till T-bana, bra bussförbindelser till Älvsjö (pendeltåg) och Liljeholmen (T-bana och Tvärbana). Flera trevliga lekplatser/parker i närområdet.

Entréplan:
Välkomnande hall med bra plats för avhämtning av ytterkläder, intill ligger separat toalett. Denna del är tillbyggd och något som flera hus saknar i området. Vidare in kommer man till det fina köket med en bra matplats för ca 6 personer. Modern kök med bra ytor och fin stil. Vardagsrummet som man kommer till sen är stort och ljust, stora öppna ytor och härligt ljusinsläpp genom stora fönster ut mot altan och tomt. Gott om utrymme för både soffgrupp och matplatsdel för större sällskap. Altanen och tomten på baksidan är en underbar plats sommartid. Perfekt för trevliga grillbjudningar på den stora altanen. Här kan man ju även ta ett dopp i spabadet, går bra året runt!

Övervåning:
Mycket välplanerat våningsplan med 3 mycket fina sovrum. 2 vetter mot baksidan och det 3:e mot framsidan. Alla sovrummen är fria från insyn och i lugna lägen. Stora sovrummet har mycket bra förvaring i hel garderobsvägg, det 2 andra sovrummen har plats för extra garderober. Alla sovrummen har renoverats under 2019-2020. På övervåningen ligger även ett stort och fräscht badrum som renoverades under 2014. Stort och rymligt med dusch, WC, handfat med kommod undertill samt tvättmaskin och torktumlare. Helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme.