BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Fruängen

Doktor widerströms gata 20

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 6068
  • 1155
  • 2398
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp - gavelläge - fantastisk ljusinsläpp - insynsfritt från samtliga fönster - södervänd balkong - skuldfri förening

Välkommen till Doktor Widerströms Gata 20 och denna kompletta tvårummare om 57kvm högst upp i huset! En gavellägenhet som erbjuder allt man kan önska sig. En rymlig entré som leder in till bostadens övriga utrymmen och bidrar till lägenhetens öppna och rörliga känsla! Det klassiska 50-tals köket bjuder på gott om både förvaring och arbetsyta samtidigt som det ryms ett matbord vid fönstret.

Vardagsrummet är lättmöblerat och har ett fantastiskt ljusinsläpp med fönster i två vädersträck! Här finns spår från tiden då huset uppfördes i skepnad av en fantastisk glasvägg och matsalsdörr mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrummet har du access till den södervända balkongen som får sol större delen av dagen.
Även sovrummet är rymligt och har utmärkt förvaring; en klädkammare om ca 2,5kvm. Här går det med enkelhet in en dubbelsäng och nattduksbord. Till lägenheten hör även ett ca 4kvm stort källarförråd.

Allt detta görs bara bättre av att lägenheten ligger i en välskött, trygg och obelånad förening med de stora renoveringarna bakom sig.

Letar du efter en välplanerad tvåa med ett av områdets bästa lägen, närhet till allt från restauranger, matbutiker, kommunikationer och natur har du nu hittat hem!