BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Långsjö

Skalbaggestigen 5B

  • 5 rum och kök
  • 110 kvm
  • Såld
  • 8186
  • 479
  • 19295
Värdera din bostad

Beskrivning

Lita på dina drömmar, lyssna på arkitekten och krångla inte till det. Om din längtan till naturen är lite lagom bekväm, är det dags att vakna till. Tre nyproducerade parhus i trä kommer att byggas och vara inflyttningsklara Q4 2021. Husen blir 110 kvm stora fördelade på 2 1/2 plan med fem rum och kök. Entréplan har en öppen planlösning med lättmöblerade sällskapsytor, kök med matplats för fyra-sex personer och utgång till terassen om 18 kvm samt hall med lyxigt badrum. Entréplan är 44 kvm med en generös takhöjd om 2,7 m. Trappan till mellanplan är vitmålad. Mellanplan har tre ordentliga sovrum, badrum med badkar samt tvättstuga. Mellanplan är 44 kvm med samma generösa takhöjd om 2,7 m. Trappan fortsätter upp till vinden, som har panoramafönster samt takfönster för maximalt ljusinsläpp. Här kan du själv bestämma vad rummet skall användas som - sovrum, kontor, lekrum. Vinden har en boarea om 22 kvm, snedtak med 2,6 m i nock. Materialvalen är noga utvalda för att hålla över tid i både kvalitet och stil, med ljus (1-stav) ekparkett från Kährs på samtliga plan (även vinden), badrum och entréhall med granitkeramik från Bricmate, duschar och blandare från Tapwell, kök från Vedum samt vitvaror från Siemens. Se mer detaljerad information om materialen i bifogade dokument.

Här har du chansen att göra vardagslunken lite softare. Livspusslet lättare att lägga. Det stora kombinerade kök- och vardagsrummet är precis sådär härligt stort att det kan ta hand om både tjocka släkten och halva vänskapskretsen utan att det blir trångt. Sommartid kan man förstås öppna ut mot baksidans uteplats och flytta ut hela sällskapet. Med tanke på det är det kanske rätt läge nu att sälja in din idé om att köpa den där härligt jättestora gasolgrillen som du har drömt om. Tre sovrum som det är i dag plus möjlighet att använda vinden, så det är mer än väl förberett för en stor familj. Dessutom ett badrum på varje våning och en praktisk tvättstuga på mellanplan. Ett jordnära boende som passar både som upptrappning från lägenhet, och nedvarvning från livet i en stor villa.

Parhusen har rena linjer, sammanhållna former, tydliga volymer. Barnen kommer att ta det för givet; kompisar överallt, springet mellan husen. Gården är helt innesluten och det är bara dina grannar som kommer hit, ingen genomgång. Blåst och trafikljud isoleras smidigt bort. Ett boende där du inte kommer sakna villans sociala ytor och gästfrihet, men i ett lättskött och bekymmersfritt koncept. Alltid någon ute, alltid något att hitta på. Som förälder är det troligen precis det här du har sökt, när du tänker på dina barns bästa.

På Skalbaggestigen har ni nära skolor, förskolor och bra allmänna kommunikationer. Det är också nära till både trivsamma Långbro park och Långsjöbadet. Den aktive kan ta en löptur i det upplysta motionsspåret i Älvsjöskogen eller längs vattnet samtidigt som du har gångavstånd till badklippor och barnens egna lekplats. I området finns även populära Långbro Värdshus samt Michelinstjärna-prisade restaurangen Aloe.

Letar du efter ett boende med pondus både på längden och tvären, har du kommit rätt. Helt rätt, skulle jag vilja säga. Fem rum och kök, plus en altan, trädgård och två badrum. Inte illa för att ligga precis mitt i smeten. Här får ni alltså ett nybyggt hus i ett uppväxt och lummigt område - det är den perfekta idyllen om du frågar mig! Området är en välplacerad inkörsport till utflykt, rörelse och motion!