BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Fullersta

Skogsvägen 9

  • 9 rum och kök
  • 152 kvm
  • Såld
  • 4890
  • 1006
  • 33573
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna stora och mycket trevliga fastighet med uthyrningsdel på Skogsvägen 9, belägen i ett lugnt villakvarter! Fastigheten som är totalt hela 340kvm har renoverats löpande och är väl omhändertagen. Det höga läget samt de stora fönstren på övre plan gör att huset upplevs som mycket ljust samtidigt som det är i princip helt utan insyn för de omgivande fastigheterna. Huset har många iögonfallande attribut kvar från byggåret, såsom en vacker stenläggning i entréhallen, öppen spis, en stor kaklad inomhuspool och vackra tegelväggar inomhus.

Huset har idag en planlösning där det finns kök, vardagsrum med fungerande öppen spis och fyra sovrum samt ett stort badrum med golvvärme på övre plan. Här fins även en extra gästtoalett med golvvärme. Från det ljusa vardagsrummet på övre plan kan man ta sig ut till en stor trädäckad altan med gott om plats för hela familjen att äta middag och umgås. Här finns möjlighet att anlägga en utomhuspool.

På entréplan finns entréhallen med goda förvaringsmöjligheter och golvvärme, en stor kaklad inomhuspool, ett sovrum/kontorsrum och en stor relaxavdelning med golvvärme. Här finns även en separat lägenhet med sovrum, kök samt badrum med badkar. Från denna lägenhet har man även en egen tillhörande uteplats. På entréplanet finns även en tvättstuga, ett stort badrum och en bastu, allt i anslutning till relaxavdelningen. Detta är med andra ord ett hus som har plats för den stora familjen! Det finns mycket goda möjligheter till förvaring genom både garage och förrådsutrymmen. 

Från garageuppfarten, med plats för tre bilar – en parkeringsplats med laddbox för elbil samt två platser med uttag för motorvärmare – tar man sig enkelt in i det stora dubbelgaraget. Uppfarten är förberedd för uppvärmning. Bil är dock inget måste då busshållplats finns i närområdet. I området finns även flertalet förskolor och skolor.

Utomhus finns tre uteplatser. Framför huset en lättskött trädgårdstomt, och bakom huset en stor skogstomt med stora ytor för barnen att leka på, och en perfekt plats att bygga en attefallsstuga på.

 

De väl tilltagna ytorna, den stora friköpta tomten och det fantastiskt centrala men lugna läget i Fullersta gör att det här är drömvillan som hela familjen kan flytta in i!