BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Fridhemsgatan 29E, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 5064
  • 852
  • 2995
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en ljus och trivsam sekelskiftesdröm med stor renoveringspotential, fungerande kakelugn och härlig stor balkong om ca 7,5 kvm med utgång från både kök och sovrum mot lugn grönskande innergård. Ultimat läge belägen på central del av Fridhemsgatan med restaurangliv, affärer och puls runt hörnet. Här bor ni i en vacker och välskött fastighet från 1903 i bostadsrättsförening med solid ekonomi och låg belåningsgrad. Här kan ni flytta in och skapa ert drömboende med ett toppenläge på Kungsholmen!

Stig in i en välplanerad hall från en vacker och väl underhållen trappuppgång. Gott om plats för både avhängning samt förvaringsmöjligheter i två djupa klädkammare. Väl inne i lägenheten finner man en mycket väldisponerad planlösning med genomgående vackra trägolv i original och tidlösa ytsikt, charmiga ursprungsdetaljer från sekelskiftet såsom takrosetter, djupa fönsternischer med generösa ljusinsläpp och den generösa takhöjden om ca 3.30 m skapar en härlig rymd. 

Lägenheten har ett lugnt läge mot både rofylld innergård och högt läge mot gatan med flera stora fönsterpartier i fil vilket skänker gott om ljusinsläpp. Köket är ett ordentligt arbetskök med möjlighet att uppgradera standard och skick. Gott om arbetsytor och skåp och genomgående material i ljusa färger. Klinkergolv med golvvärme och maskinellt utrustat med kyl/frys, spis och fläkt. Gott om plats för matbord för 2-4 personer. Här når ni en av två utgångar till balkongen via helglasade dubbeldörrar. Kliv ut på den härliga balkongen som vetter från köket, här får ni lite skön eftermiddagssol om sommarhalvåret och möjlighet och ha både grill och stort möblemang tack vare den generösa ytan om närmare 7,5 kvm.

Rofyllt sovrum med gott om plats för både dubbelsäng och garderobslösning. Utgång till balkongen når ni även härifrån. Vardagsrummet är även det väl tilltaget och inrymmer stora sällskapsytor med både soffgrupp och matplats för större sällskap. Badrummet är helkaklat i ljusa färger och utrustat med wc, handfat och dusch. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd om ca 5 kvm. Föreningen har även en fräsch nyrenoverad tvättstuga och en trevlig grönskande innergård med trädgårdsmöbler, planteringar och grill om sommaren.

Här finner du all tänkbar service en innerstadsboende kan önska. Attraktivt läge direkt vid Fridhemsplan och även nära till Sankt Eriksgatans utbud av service och affärer. I populära Västermalmsgallerian finner du bl.a. välsorterade mataffärer (Daglivs), bra shopping, caféer och konditorier såsom härliga bageriet Les Petit Boudin, än flertalet bra restauranger och gym som SATS, 24/7 samt Friskis & Svettis. Kommunikationerna är också ideala med tunnelbanans blåa och gröna linje samt flera stombusslinjer som trafikerar vid Fridhemsplan samt flertalet innerstadsbussar som trafikerar med hållplats direkt utanför entréporten.

- Sekelskiftesdröm med stor renoveringspotential och fungerande kakelugn!
- Stor härlig balkong om ca 7,5 kvm med två utgångar och ett lugnt läge mot innergården
-Välbevarad charm och högt i tak ca 3.30 m vilket skapar en otrolig rymd
- Pampiga rum och charmig stuckatur, välbevarade trägolv och ljusa ytskikt
-Ombonat sovrum med god förvaring och plats för dubbelsäng samt förvaring i två djupa klädkammare
-T-bana samt bussar i direkt närhet från fastigheten (Fridhemsplan)