BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hornstull

Bergsundsgatan 19, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
  • Såld
  • 4913
  • 60
  • 39080
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till Hornstulls finaste tvåa på attraktiv gata med bevarad 30-talscharm! Fantastiskt fin och välplanerad lägenhet med stort socialt kök, rymlig balkong mot grönskande innergård samt väl tilltagen alkov som enkelt kan delas av med vägg, industriglas eller skjutdörrar in mot vardagsrummet! Här har du känslan och funktionen av en större boende effektivt planerad på 48 kvm. Charmig och välbevarad 30-talspärla bästa adress vid populära Hornstull, Bergsunds Strand och Långholmens grönska och vatten. Väl inne i lägenheten möts du av en luftig och inbjudande känsla där härlig tidsenlig charm samspelar med moderna materialval. Här finner du mycket fina ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt stora fönsterpartier som ger goda ljusinsläpp. Måste upplevas på plats!

Hall
Genast möts man av den vackra, bevarade 30-talscharmen. Hallen är mycket trevlig och agerar också arbetsplats i nuläget. Gott om plats för vackra hatthyllan, garderober och klädkammaren. Via speglade pardörrarna i original kan man antingen nå köket eller vardagsrummet. Badrummet ligger i anslutning till hallen. 

Kök
Nått av det härligaste med lägenheten är det stora, mysiga och välplanerade köket som tack vare sin väl tilltagna yta inbjuder till socialt häng och stora middagar. Den optimala planlösningen med sina generösa sällskapsytor är perfekt för alla mingeltillfällen. Genomgående fint skick med påkostade materialval, charmiga detaljer såsom originalgolv, generös takhöjd, flera fönster med djupa nischer samt sober färgsättning. Bostaden har med stilsäker hand varsamt renoverats och är oerhört harmonisk. Gott om förvaring i både över- och underskåp. Furutiljor på golv som bryts av genom en rand av marockanskt klinker. 

Vardagsrum
I anslutning till köket har vi vackra vardagsrummet med två pardörrar ut till balkongen som blir som ett extrarum och förlängning av vardagsrummet under sommarhalvåret. Förutom ett större soffmöblemang om så önskas, kan man också dela av alkoven in mot vardagsrummet. Vacker fiskbensparkett på golv och väggar i sobra toner. 

Alkov/sovrum
Mysig alkov med möjlighet till både dubbelsäng, garderober och nattduksbord. Vacker grön ton på väggar bryter övriga väggar. Möjlighet att dela av alkoven om man vill sätta upp vägg, eller annan lösning. 

Badrum
Perfekt planerat och helkaklat badrum med både dusch, handfat, toalett samt tvättmaskin, 

Sammanfattningsvis: 
- Suveränt hemtrevlig lägenhet i absolut toppskick.
- Stor balkong mot lummig innergård. 
- 30-tals charm genom spröjsade fönster, vacker stavparkett i original och välplanerade ytor.
- Stilrent renoverat kök med plats för större sällskap. 
- Alkov med plats för dubbelsäng och två vackra spröjsade fönster.
- Helkaklat badrum med tvättmaskin. 
- Hall med gott om avhängning, garderober samt arbetshörna.
- Ett av områdets trevligaste adresser med direkt närhet till vatten längs Bergsunds - och Hornstulls Strand, Långholmens och Reimersholmes grönska och vatten, populära restauranger som Barbro och HO´s, caféer, Hornstulls galleria och populära Bio Rio.