BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Finntorp

Tallidsvägen 9A, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
  • Såld
  • 4583
  • 361
  • 3566
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 2a i populära Finntorp, endast 10 min från Slussen. Bostaden ligger i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten, natur och Stockholms City.  Bostaden erbjuder allt från vackra bevarade 50-tals detaljer, balkong i västläge, stora och öppna rum samt helkaklat badrum. Detta är en bostad som måste ses på plats!

När man kommer in till bostaden så välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder mycket goda avhängningsutrymmen i form av inbyggda garderober. Vidare in i bostaden når man det väl tilltagna vardagsrummet som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här ryms enkelt en soffgrupp, tv-möbler och annat möblemang om så önskas. 

Från vardagsrummet når man bostadens härliga balkong som ligger belägen i bästa västläge. Här får man enkelt plats med liten sittgrupp och gröna växter. Härlig och lummig utsikt över det grönskande området. 

Köket är stilrent med vita skåpsluckor och väl genomtänkt. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys samt spis/ugn. Matplats för 4-6 personer.

Stort och välplanerat sovrum med bra förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober. Här får man enkelt plats med större säng och annat möblemang om så önskas.

Bostadens badrum når man från hallen. Badrummet är stambytt 2009 och här finns dusch, wc, handdukstork samt handfat med överskåp och en tvättmaskin.

Varmt välkomna på visning!

 

- Välplanerad 2a med optimal planlösning

- Härlig balkong i västläge

- Direkt närhet till bussar, matbutiker, restauranger och cafeér.

- Bara 10 min till Slussen.