BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Järla Sjö

Buddes Gränd 9, 2 tr

  • 3.5 rum och kök
  • 88.5 kvm
  • Såld
  • 4687
  • 469
  • 2540
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen en stor och fin 3a i föreningen till salu med vackert burspråk och franskbalkong där du kan se vattnet!

Välkommen till denna fina lägenhet i populära Järla Sjö. Här bor du trivsamt med sjöglimt och ett stenkast till bryggorna vid vattnet. Modernt kök med öppen planlösning mot stort vardagsrum och fransk balkong.

Lägenheten har ett ljust och stort vardagsrum med plats för soffgrupp och tv-möbel. I vardagsrummet finns det fina burspråket med franska balkongen som ger bostaden fint ljus. Köket är generöst med mycket arbetsyta och bra förvaring i form av skåp. Stor golvyta för ett rejält köksbord. Köket är modernt med vita luckor, vitt kakel som stänkskydd och grå bänkskiva i laminat. Vitvaror så som diskmaskin, fläkt, ugn, spishäll och en fullstor kyl & frys. Två stora sovrum med plats för dubbelsängar, sängbord och klädförvaring. Mellan sovrummen finns en praktisk och bra klädkammare som sväljer mycket kläder. Badrummet är kaklat i vitt och grått med grå mosaik på golvet med golvvärme. Här finns badkar, tvättmaskin och torktumlare, vägghängd toalett, handfat, handdukstork, skåp och spegel. Snygg infälld hylla i vacker natursten. Lägenheten har även vackra fönsterbrädor i sten och genomgående snyggt ljust parkettgolv. I hallen når man ett stort förråd/klädkammare/kontor eller varför inte en barnkammare. 

Förening med mycket bra ekonomi och ett kvm/lån om 5909 kr. 

Lägenheten ligger i lugna och fina Järla Sjö med badrocksavstånd till badplats och båtklubb. Vackra promenadstråk och joggingspår i omkringliggande natur. Nära Nacka naturreservat, friluftsområdet Hellasgården. Nära till butiker och torg. Bra kommunikationer via buss till slussen på 10-15. Även tunnelbanans blå linje kommer inom några år.