BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariefred

Slottsfogdevägen 38

  • 6 rum och kök
  • 138 kvm
  • Såld
  • 2908
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till Mariefreds trevligaste hus med alla bekvämligheter! Här bor du granne med Mälaren och bad- och båtliv blir en naturlig del av din vardag eftersom båtplats ingår! Bara en kort promenad bort längs vattnet, via den vackra ekbacken, finns Mariefreds pittoreska stadskärna med butiker, caféer, restauranger och skolor. Huset är perfekt planerat och erbjuder bl.a. ett stort kök med matsal (enligt originalplanlösningen finns möjlighet att dela av matsalen från köket för att få ytterligare ett sovrum), två badrum, separat tvättstuga och upp till 5 sovrum. Genomgående hög standard, smakfulla materialval och tilltalande arkitektur kännetecknar husen. Mariehovsviken är en ny stadsdel med något utöver det vanliga. Småbåtsbryggan och den vackra naturen är navet i området. Här bor du i en avkopplande och naturskön miljö samtidigt som du har nära till bra service och goda kommunikationer till Stockholm och Södertälje. Solcellspanel finns! 
Säljarna har lagt 34 Solpaneler för produktion av el till uppvärmning och hushållsel, där överskottsel säljes till leverantör. Solpaneler reducerar elkostnaden avsevärt och på sommarhalvåret överstiger elproduktionen konsumtionen med råge! 

Ateljé/gästhus
För dig som behöver ett extra rum för hemmakontor, ateljé, gästhus eller tonårsrum finns den optimala ateljén på 12 kvm. Altanen är sammanknuten med ateljén genom en vacker pergola. Ateljén är fullt isolerad med målade väggar och vacker eklamellparkett på golv. Nätverk är indraget så det passar utmärkt som hemmakontor. 

Tomt/Trädgård
Mysiga och perfekt planerade uteplatser och lagom stor gräsmatta! Här har man stort trädäck som nås via vackra pardörrar från både kök och matsal. Huset har altan och balkong i olika väderstreck. Här får du njuta på olika uteplatser tillhörande huset i olika väderstreck beroende på hur solen går och hur du önskar. Den plana trädgården är vänd mot sydväst. Tomtens kortända vetter mot den vackra lummiga ekbacken.

Huset
På entréplanet har man all social yta där man kan umgås. Först välkomnas du av en generös hall med en platsbyggd skjutdörrsgarderob som sväljer det mesta. Från hallen når du det stora vardagsrummet med mysig braskamin. Här har man delat av en del av vardagsrummet för att få ett lekrum/kreativt barnrum. Även köket är väl tilltaget med gott om förvaring och rymmer ett stort matbord med plats för upp till stora sällskap. På entréplanet ryms även wc/dusch och en separat tvättstuga. Den härliga altanen nås genom vackra pardörrar från både köket. 

En trappa upp finns tre sovrum, varav det ena har en härlig balkong med utsikt över ängarna och det ena har en fransk balkong. På övervåningen finns även en stor klädkammare och ett trevligt badrum. Otroligt smakfulla material genom hela huset.