BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö - Långbro Park

Bergtallsvägen 32, 4 tr

  • 2 rum och kök
  • 75 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna stilrena hörnlägenhet med en stor härlig balkong om hela 11 kvm i soligt sydvästläge. Här bor man högt upp i huset med underbar fri parkutsikt i ett av Långbro Parks bästa lägen. Bostaden har en modern layout med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor i två väderstreck i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus, luftig och mycket trivsam atmosfär. Bostaden har genomgående fina färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Möjlig 3:a.

Generellt om lägenheten

Flexibilitet - Som 3:a
Lägenheten är från start planerad så att bostaden på ett mycket enkelt sätt kan konverteras till en bra och funktionell 3:a, se förslag på alternativ planlösning.

Vardagsrum – Lägenhetens nav
Fint vardagsrum som karaktäriseras av de stora fönsterpartierna i vinkel och accessen till lägenhetens stora balkong. Här finns plats för både soffgrupp och övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. 

11 kvm balkong - Suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute och inne. På den soliga balkongen finns gott om plats för flera sittgrupper och en rejäl grill. Den terrassaliknande balkongen ger också möjligheten att plantera favoritkryddorna eller varför inte tomater till sommarens sallad. Här kan du börja dagen i lugn och ro med frukostkoppen alldeles för dig själv eller bjuda in vännerna till festliga sommarbufféer. Ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen och den underbara utsikten över parken. Balkongen har bästa solläge och är självklart utrustad med markis. 

Hemtrevligt Kök - Fokus på umgänge
Hemtrevligt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom en öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med fina sociala ytor. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, spisfläkt och inbyggd micro. vitt kakel ovan bänkytor.

Sovrum
Rofyllt sovrum med sobra färgval. I rummet finns gott om plats för dubbelsäng, extra förvaring, skrivbord och övrigt passande möblemang.

Badrum – Klädvård
Snyggt badrum med helkaklade väggar i vitt och grått klinkergolv. Badrumsutrustningen består av dusch, duschväggar i glas, toalett, tvättställ och badrumsspegel med spotlightsbelysning. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare under praktisk bänkyta med förvaring över.

Walk-in-closet
I anslutning till hallen finns en walk-in-closet.

Hall
Välkomnande möblerbar hall med bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av en rymlig garderobsvägg. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr. 

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd. Hissen går direkt ner till källaren där garage och källarförråd finns.