BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Korphoppsgatan 22, 4 tr

  • 3 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 4672
  • 2651
  • 5352
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna stilrena lägenhet med fönster i två väderstreck, fransk balkong och burspråk. Bostaden ligger högt upp i huset och härifrån har man fin utsikt ner mot Sjöstadsparterren. Bostaden har en modern layout med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus, luftig och mycket trivsam atmosfär. Bostaden har genomgående fina färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Här bor man i en underbar marin miljö där det aldrig är långt till vare sig stad eller natur.

Generellt om lägenheten

Vardagsrum – Stora sociala ytor
Fint vardagsrum som karaktäriseras av de stora härliga fönsterpartierna med burspråk och fransk balkong. Här finns gott om plats för både soffgrupp, matsalsbord övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner.

Välplanerat kök
Hemtrevligt kök med dubbla överskåp och gott om förvarings- och avställningsytor. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin (2018), spishäll med tillhörande ugn, spisfläkt och inbyggd micro. Vit mosaik ovan bänkytor i massiv ek.

Sovrum 1
Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng, skrivbord och övrigt passande möblemang. För förvaring finns fem fristående garderober. 

Sovrum 2
Trevligt sovrum med bra möblerbarhet och gott om plats för en rejäl säng, skrivbord och övrigt passande möblemang. 

Klädkammare
Från vardagsrummet når man även lägenhetens rymliga klädkammare som är inredd med Elfa system. 

Stilrent badrum – Separat del för klädvård
Fint badrum med helkaklade väggar i vitt och golvet belagt med grått klinkers. Badrumsutrustningen består av badkar, vägghängd toalett och handfat med kommod. I badrummet finns även en kombimaskin tvätt/torktumlare (2019).

Välkomnande hall
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. För förvaring finns en platsbyggd garderobsmodul med skjutdörrar (inredd med Elfa system). Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr. 

Förråd
Till lägenheten hör ett mycket bra källarförråd om ca 5 kvm.

Övrigt
Lägenheten är ombyggd till en 3:a (registrerad som en 2:a i lägenhetsförteckningen).