BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Torsgatan 78, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • 3.800.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna välplanerade och ljusa två rum och kök i mysiga Röda Bergen i Vasastan!
Väl inne i lägenheten möts du av en luftig och inbjudande känsla med tidstypiska detaljer i kombination med moderna materialval. Köket har goda arbetsytor och gott om förvaring. Ljust och rymligt vardagsrum med vackra trägolv, generöst ljusinsläpp och högt i tak. Det sociala vardagsrummet har plats för både soffgrupp och matgrupp. Rogivande sovrum med fönster mot den trevliga innergården samt plats för dubbelsäng. Helkaklat badrum med dusch och golvvärme.

Här växer Röda Bergens 1920-tals arkitektur ihop med moderna och expansiva Hagastaden. Här bor du på bästa adress alldeles intill Torsplan med närhet till matbutiker, systembolag, restauranger och caféer. Ett stenkast bort ligger St: Eriksplan och Odenplan med all tänkbar service, brett utbud av shopping och restauranger, tunnelbanans gröna linje samt flertalet bussar. Med närhet till grönska och vatten har du Vasaparken, Hagaparken, Brunnsviken och Karlbergs slottspark och bad.

HSB Brf Myrstacken är en stabil och välskött förening med god ekonomi. Föreningen har två trevliga innergårdar med goda grillmöjligheter och fräscha utemöbler. Nyrenoverade tvättstugor där tvättmedel och sköljmedel ingår med automatisk dosering vid tvättning.

Helt klart ett hem att trivas i med närhet till allt! Varmt välkommen på visning!

- Attraktiv adress i Röda bergen
- Optimal planlösning
- Ljust och luftig
- Goda kommunikationer
- Stenkast från både Torsplan, St Eriksplan och Odenplan
- Stabil förening
- Vacker 20-tals fastighet