BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Kebnekaisevägen 6

  • 3 rum och kök
  • 56 kvm
  • Såld
  • 5808
  • 1230
  • 3812
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna väldisponerade gavellägenhet i charmiga Traneberg, ett trivsamt boende nära Stockholms innerstad med en lugn omgivning. Välplanerad lägenhet med två mycket funktionella sovrum, rymligt kök och badrum samt vardagsrum.
Generöst tilltaget vardagsrum med gott om utrymme för såväl soffgrupp som matplats för ett större sällskap. Härifrån tar du dig ut på lägenhetens balkong med en härlig morgon- och förmiddagssol och grillmöjligheter. Vidare finns det nyrenoverade köket i modern tappning med integrerad diskmaskin och micro. Utrustat med allt du behöver och gott om förvaring. Kyl&frys samt spis med ugn och fläkt och diskmaskin. 
Fräscht helkaklat badrum med dusch, toalett, kommod samt tvättmaskin. Dessutom finns golvvärme, vars uppvärmning inkluderas i avgiften. Intill köket finns ett mindre sovrum som går att nyttja som kontor, barnrum eller gästrum. Sovrummets master bedroom ligger enskilt med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Vidare finns även en hall med platsbyggd förvaring i generös utformning. I övrigt så finns möjlighet till varmgarage i närheten.

Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som härliga fönsternischer högt i tak och charmiga fönsterbrädor i marmor.

Tranebergs naturliga karaktär visar sig ofta i området där det ofta huserar en rådjursfamilj som bidrar till den grönskande känslan, trots närheten till innerstaden!

Brf Nipfjället 7 är en välskött förening med 20 lägenheter. Mycket välskött ekonomi och en fastighet i mycket gott skick. Föreningen förfogar över tvättstuga, två trevliga uteplatser med möbler samt förråd till alla lägenheter. Cykelförråd finns med ingång på baksidan av fastigheten. Ett par av föreningens lokaler kommer framöver förmodligen att göras om till lägenheter för att sedan säljas.

- Balkong med underbar utsikt och charmig morgonsol utan direkt insyn
- Gavellägenhet med fönster i tre väderstreck
- Välskött förening med god ekonomi
- Några minuter till tunnelbanan
- Rymligt vindsförråd
- Generös planlösning!


Varmt välkomna till ett charmigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.