BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Rågsved - Hagsätra - Högdalen

Bjursätragatan 114 3tr

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • 1.950.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna verkligen smakfullt inredda lägenhet med en fin layout som bjuder in till ett socialt liv med familj och vänner.

Kanske Rågsveds bästa 2a - kom på visning och avgör själv!

Här möts man av en modern planlösning med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Lägenheten har en stor härlig balkong och här kan man i lugn och ro njuta av solen och sommaren. Ett påkostat kök i absolut toppskick - verkligen ett kök i harmoni! Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Lägenheten karaktäriseras av hög standard med stilrena färg- och materialval. Ett boende att trivas i året runt!

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Generösa fönster ut mot den grönskande gården och utgång till balkongen där solens strålar värmer under stora delar av dagen och mot kvällen - perfekt sydvästläge som skänker en behaglig känsla och harmoni helt enkelt. Ekparkett på golvet och tapetserade väggar. 

BADRUM
Snyggt stambytt badrum med helkaklade väggar, dusch, handfat, toalett. 

KÖK
Ett fint och stilrent kök med fokus på matlagning och umgänge. Bra med plats för matbord och socialt umgänge. Ett kök var funktionaliteten står i centrum - mästerkocken har verkligen plats för att briljera. Köksutrustningen består av kyl/frys, ugn, diskmaskin, spishäll samt en spisfläkt. 

SOVRUM
Rofyllt sovrum utan insyn. I rummet finns gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. För förvaring finns en mycket bra garderobsvägg.  

HALL
Välkomnande hall med ett snyggt och praktiskt instegsklinkers. Här finns mycket bra avhängningsmöjligheter och gott om förvaring i form av garderober. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett bra förråd.