BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Mjölnarvägen 8A

  • 3 rum och kök
  • 78 kvm
  • Såld
  • 7854
  • 491
  • 5615
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fina 3a om 78 kvm på fantastiska Kvarnholmen! Här bor du med närhet till stadspuls samtidigt som du får njuta av fantastisk utsikt och natur. 

Brf Kajplats Kvarnholmen ligger fint på Kvarnholmens Kaj och kommer att bestå av fem huskroppar. Det blir sammanlagt 223 lägenheter och 5 lokaler. Vissa av bostäderna kommer ha magnifik utsikt över och Stockholms inlopp, andra fantastisk milsvid utsikt över Nacka. Husen får gemensamma takterrasser där du kan avnjuta utsikten.

Denna 3:a om 78 kvm är belägen i huskropp 4 högt på våning 9 med balkong om 11 kvm. Trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med snygga materialval samt vacker utsikt över området. Köket kommer va inrett med vita köksluckor och beslag i silver. påkostad bänkskiva i natursten, stänkskydd i vitt kakel, snyggt underlimmad ho, rostfria vitvaror från Siemens såsom kyl & frys, varmluftsugn, mikro och integrerad diskmaskin. Vardagsrummet är stort med plats för soffgrupp, matsalsbord och övrig önskad möblering. Det ena sovrummet rymmer säng samt skrivbord och har en praktisk klädkammare intill. Master bedroom ligger fint med sjöglimt över inloppet. Här ryms stor säng och platsbyggd förvaring. Badrummet är stort med kakel i vitt och klinker i svart. Här finns dusch med duschvägg, toalett, spegel med spegelskåp, handfat med kommod i vitt,  både tvättmaskin och värmepumpstumlare från Siemens med praktisk arbetsbänk och överskåp för bra förvaring. Hallen har snyggt klinkergolv och bra förvaring i platsbyggd garderob med skjutdörrar. Till lägenheten hör ett även ett förråd.

 Kvarnholmen trafikeras av både buss och båt vilket gör det smidigt att ta sig intill stan eller längre ut i Nacka. I området finns även en trevlig närbutik, sushi, bageri och restaurang. På kajen finns även en glassbar vid namn SNÖ för varma sommardagar. För den träningsbenägne finns ett gym (Puls & Träning) på behändigt avstånd. 

Tillval för ca 50 000 kr.

- Bänkskiva i natursten 

- Spegel skjutdörrar i hall

- Klinkergolv i hall 

DENNA LÄGENHET KÖPS PÅ RITNING MED TIDIGAST INFLYTT APRIL 2021. Läs mer om projektet på: www.jm.se/stockholm-lan/nacka-kommun/kvarnholmen/kajplats-kvarnholmen/