BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Hornsbergs strand

Pär Lagerkvists gata 30

  • 3 rum och kök
  • 74 kvm
  • 6.000.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna stilrena lägenhet med balkong och sjöglimt. Bostaden har en modern layout med god balans mellan de sociala ytorna och de mer privata rummen. Generösa fönsterytor i kombination med lättillgängliga rum skapar en ljus, luftig och mycket trivsam atmosfär. Bostaden har genomgående fina färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Här bor man i en underbar marin miljö där det aldrig är långt till vare sig stad eller natur. Förening med god ekonomi och ett garage med kort kö.

Hall – inbjudande
Välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor. Gråmålade väggar och tåligt mörkt klinkergolv. I anslutning till hallen finns en stor klädkammare. 

Vardagsrum och kök – fokus på umgänge
Direkt till höger om hallen ligger vardagsrummet där den öppna planlösningen mot angränsande kök och matplats skapar en luftig sällskapsyta. Det blir en naturlig samlingsplats för såväl den lilla familjen som den stora bekantskapskretsen. Man har kontakt mellan köket och vardagsrummets sittgrupp, men varje del är likafullt sin egen värld. Omgivande väggar är vitmålade och på golvet ligger ekparkett. I det välplanerade köket är arbetsytorna väl tilltagna. Utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spishäll, spisfläkt samt inbyggd ugn och micro. Ovanför arbetsbänken sitter svart kakel. Gott om förvaring i köksskåpen som har sobert vita luckor. Matplatsen som går att utöka i takt med storleken på kalaset är trevligt placerad vid fönstret. Hit lockas många nära och kära till härliga middagar med samtal som aldrig vill ta slut. Från köket når man även lägenhetens mysiga balkong, som har sjöglimt.

Två bra sovrum – mot gården
Lägenheten har två bra och möbleringsvänliga sovrum. Det största av rummen har gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. För förvaring finns en rymlig garderob med skjutdörrar. Väggarna är målade i en rogivande grönblå nyans och på golvet ligger ekparkett. Lägenhetens andra sovrum är aningens mindre än det första. Här ryms både säng och skrivbord. För förvaring finns två garderober. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.

Badrum – med tvättmaskin/tumlare
I angränsning till hallen ligger badrummet, som har badkar, handfat med tillhörande förvaringslådor, spegel och wc. För klädvård finns tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och väggskåp. Grått klinkergolv med golvvärme och vitkaklade väggar. 

Förråd
Till lägenheten hör ett bra källarförråd.