BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Farsta

Ågesta Broväg 48

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 5029
  • 1266
  • 3528
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till en perfekt planerad och modern lägenhet på en attraktiv adress med ett svårslaget läge i natursköna Farsta. Ljus lägenhet med kök och vardagsrum i öppen planlösning, fräscht badrum med alla bekvämligheter, klädkammare samt ett rymligt sovrum med utgång till stor balkong i skyddat läge. Farsta centrum med sitt breda utbud av butiker nås på inom några minuter samt till tunnelbana, pendeltåg och bussar. Kort promenad till sjön Magelungen med badplats på sommaren och där isen plogas för skridskoåkning vintertid. Välkomna! 

Entré/hall 
Ljus och välkomnande entré med plats för hallmöbel och ytterkläder. Vitmålade väggar och ekparkett på golv. Två garderober som rymmer gott om förvaring.

Vardagsrum
Ljust och härligt vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Här finns gott om plats för soffgrupp och sällskapsytor. Öppen planlösning mot kök. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Sovrum
Rymligt och fint sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöbel. Vitmålade väggar och ekparkett på golv. Utgång till härlig balkong i perfekt sydvästläge med eftermiddag och kvällssol.

Kök
Snyggt kök i modern stil. Vita släta skåpluckor, vitt kakel ovan bänkskivan i ljus laminat samt full maskinell utrusning ifrån Siemens. Kombinerad kyl och frys, inbyggnadsugn, diskmaskin samt fläkt. Vitmålade väggar och ekparkett på golv. Fint ljusinsläpp från ett fönster.

Badrum
Stilrent och helkaklat badrum med grå klinker på golv samt stora vita kakelplattor på vägg. Tvättställ, belyst spegel, wc och badkar. Här finns också en tvättmaskin och torktumlare för full komfort.

Sammanfattningsvis en otroligt fin och bra planerad lägenhet i en populär förening med ett toppenläge där man har nära till allt!