BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gamla Enskede

Fågelkärrsvägen 2D

  • 3 rum och kök
  • 66 kvm
  • 4.500.000 kr / Såld
  • 495
Värdera din bostad

Beskrivning

Här finns lagom stora ytor och lagom många rum som alla fyller en funktion. Lägenheten är fördelad på två sovrum, vardagsrum och ett generöst kök med matplats. Bra förvaringsytor och en härlig trädgård utanför. Perfekt upplägg för familjen, eller hur?

Wow. Det sammanfattar känslan rätt bra när man stiger in här. Du får en stor varm kram direkt, om du förstår liknelsen.Här finns inga ursäkter att inte hålla hallen städad till en fröjd för alla sinnen varje dag. Redan i hallen ser du rätt igenom lägenheten. Handen på hjärtat, har du inte någon gång drömt om att göra ett eget matlagningsprogram på YouTube? Tänkte väl det. Och voilà, här är det perfekta köket för det. Annars funkar det ypperligt även för det mer privata, vanliga familjelivet. För mer socialt än så här kan det knappast bli. Kocken har stenkoll på både grytorna, gästerna och barnen. Färg- och materialvalen gör dessutom att köket smälter in fint i rummet. Väldigt modernt, väldigt snyggt. Nu kanske det är dags att slänga ut tv:n och fimpa alla sociala medier?

Oj, vilket ljus! I vardagsrummet studsar ljuset in. Samtidigt finns det stora väggytor att möblera efter och hänga konsten på. Här kan du nog vända på steken bäst du vill, och så ofta du vill. Ställa soffan precis där du vill helt enkelt, och ställa matbordet där du vill. Här finns ytor att bre ut sig på så att säga. Vardagsrummet är delvis öppet mot matplatsen. Här är det ombonat att sitta två personer till bords en vanlig måndag, men heller inga problem att sitta 10 pers rätt ut vardagsrummet på julafton. Här är du redo för det mesta som kan hända runt matbordet i en familj, livets upp- och nedsidor som ni möter tillsammans

Det stora sovrummet är föredömligt rymligt. Om du känner att du behöver och vill så går det finfint att ställa in ytterligare garderober. Men annars räcker det säkert med den garderobsväggen som finns idag och så är det ju skönt att hålla det luftigt som nu, eller hur?

Det andra sovrummet ligger bakom, och ju mindre rum desto högre mysfaktor, och detta kommer bli ett rum där stora fantasier vävs även i unga år, var så säker. Rummen kommer säkert att byta funktion många gånger genom åren, och det är helt ok! Precis som i de andra rummen är det gamla plankgolvet framtaget och om du letar dig runt lite kommer du att upptäcka ett par härliga knarriga ställen.

Rymligt badrum med både dusch och tvättpelare (jajamän!). Men det som framförallt slår en när man stiger in är det härliga ljuset från fönstret. Dagsljus är en ovärderlig tillgång vid allehanda piff, det vet alla som någon gång har sminkat sig. Det frostade fönstret gör dock att du kan smyga in lite halvklädd på småtimmarna och gå på toa! Det finns även en gästtoalett, perfekt när man har gäster.

Det här är ett öppet hem där alla har nära till varandra - Välkomna på visning!