BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Värmdö/ Kopparmora

Tågvirkesvägen 5

  • 3 rum och kök
  • 75 kvm
  • 3.800.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkomna till populära Kopparmora och möjligheten att förvärva detta fantastiska permanentboende om 2112 kvm tomt och en byggnadsyta som mäter 88,5kvm. Här finner ni en dröm för såväl den trädgårdsintresserade som för barfota sommarbarn.
Huset är i gott skick som med varsam hand blivit omhändertaget och renoverat. Här finner ni välplanerade kvadratmetrar där funktionalitet och design står i fokus. Stora fönsterpartier från samtliga rum skänker ett rikligt ljusinflöde mot en grönskande, lummig vy helt utan insyn. Tomten är utplanad och startklar för egen touch för önskad gräsmatta, fruktträd och planteringar.

Kopparmora är ett populärt område där ett nytt smultronställe alltid finns att uppäcka. Ett stenkast från fastigheten finner ni en välskött badstrand med bryggor och trampolin. Här finner ni även ett gediget utbud av friluftsaktiviteter i omnejd som bl.a. seglarskola för barn. Direktbuss till Slussen finner ni inom gångavstånd från fastigheten.

Enligt detaljplanen finns möjlighet för BYA om 160 kvm samt 20 kvm uteplats med tak. Fastigheten har kommunalt vatten och avlopp. Säljaren har även dragit in fibernät till fastigheten.

Hjärtligt välkomna att sätta din personliga plägel på Tågvirkesvägen 5!

- Möjlighet till snabbt tillträde
- Fiber i fastigheten
- Kommunalt vatten och avlopp
- Direktbuss till Slussen
- Golvvärme i hall och badrum
- Nära badplats
- Gediget utbud av närliggande aktiviteter
- Seglarskola för barn
- Varmsamt renoverat och omhändertaget