BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariefred

Rådjursvägen 37

  • 3 rum och kök
  • 70 kvm
  • Såld
  • 5582
  • 244
  • 2987
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu är Mariefreds finaste 3:a till salu! Insynsskyddat hörnläge i markplan med fönster i två väderstreck och stor härlig altan som vetter mot lummiga skogsdungen samt två uteplatser i olika sollägen. En bostad med alla rätt! Två stora sovrum, rymligt badrum samt social planlösning mellan kök och vardagsrum. Varenda fönster ligger insyndskyddat och vetter mot ogenerat hörnläge. Här bor du i Marielundsvikens finaste lägenhet precis invid badplats, lekplats, blomstrande äng och gröna skogar endast 5 minuter gångväg från Läggesta station som tar dig till Stockholm City på under 40 minuter. En bostad som måste upplevas på plats!

Hall
Välkomnande hall med gott om förvaringsytor och avhängningsmöjligheter. Rakt fram når man lägenhetens vardagsrum och kök, till vänster når man master bedroom och walk-in-closet, och till höger finner man bostadens stora badrum. Stilrent golv och väggar i harmonisk grå ton.

Badrum
Stort och väl tilltaget badrum med dusch bakom duschvägg av glas, toalett, handfat med kommod samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänkskiva ovanpå. Vitkaklade väggar och grå plastmatta på golv. 

Kök/Vardagsrum
Härlig och social yta med två fönsterpartier som vetter ut mot altanen och grönskan. Tack vare fönsterpartierna får man ett härligt ljusinsläpp. Den stora altanen blir om en förlängning av denna sociala yta, och där får man plats med både loungegrupp, matplats och grill. Det stilrena golvet är genomgående i lägenheten och väggarna är vitmålade. Vardagsrummet rymmer en större soffgrupp. Köket har goda förvaringsytor i vita över- och underskåp. Snyggt kakel i grå ton ovanför arbetsbänken av ekmönstrad laminat. Diskmaskin, ugn, induktionshäll och kyl/frys. Naturlig plats för matbord invid fönstret. 

Altan
Stor och solig altan som vetter mot insynsskyddad skogsdunge. Möjlighet till grill. 

Barnrum/kontor
Sovrum i trevligt gavelläge med två fönster i olika väderstreck. Stilrent golv och väggar i ljus ton. Gott om plats för både säng och skrivbord. 

Master Bedroom
Härligt sovrum i anslutning till bostadens väl tilltagna walk-in-closet. Stilrent golv och vitmålade väggar. Sovrummet går att möblera med både stor dubbelsäng, garderober och kontorsplats om så önskas.