BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka Strand

Fabrikörvägen 4D, 4tr

  • 3 rum och kök
  • 88 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Vill du ha det lilla extra så är dehär rätt bostad för dig. Välkommen hem till denna trevliga och påkostade bostad i Nacka Strands omtalade projekt No. 4. Bostaden erbjuder allt från stora fönsterpartier, generös takhöjd, specialbyggt kök och en magnifik utsikt över Stockholms inlopp. Detta är en bostad ni inte får missa!

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som är hjärtat av hela lägenheten. Generösa ytor, stora fönsterpartier och öppen planlösning gör detta till den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Här får man enkelt plats med en större soffgrupp, tv-möbler samt matsalsmöblemang till större sällskap.

Köket är unikt, exklusivt och speciellt framtaget för just projektet med läcker industrikänsla som går i en grå ton med bänkskiva i natursten. Köket är fullt maskinellt utrustat med induktionshäll/ugn, diskmaskin och kyl/frys. Vitvaror från Siemens. Mycket bra förvaring i stora skåp.

Från vardagsrummet kommer man ut till den härliga och stora balkongen med en fantastiskt utsikt mot Stockholms inlopp. Bättre kan man inte bo! Balkongen har generösa ytor för stor loungegrupp och grill. 

Bostaden har även två välplanerade sovrum med stora fönsterpartier som enkelt rymmer större dubbelsäng och annan förvaring. Från masterbedroom har man gott om förvaring av en hel garderobsvägg. Här når man även den härliga balkongen genom skjutdörrar.

Bostaden har även ett tredje rum som passar utmärkt som barnrum/gästrum/kontor eller en stor klädkammare.

Badrummet andas hotellkänsla med mörkgrå granitkeramik och väggar i natursten. Här finns wc, kommod med stor spegel, dusch, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Även här har man bra förvaring. 

Trevlig förening med flertalet faciliteter såsom övernattningslägenhet, kylrum för matleveranser och en alldeles egen biosalong som rymmer stora sällskap. I föreningen finns det även en förskola.

- Genomgående ljuspigmenterat ekgolv.
- Fantastisk utsikt från balkongen.
- Generös takhöjd.
- Fantastisk planlösning och generösa ytor för större sällskap.
- Fantastisk utsikt.
- Fönster från golv till tak.
- Mycket bra förvaring.
- Förening med egen bio, övernattningslägenhet och kylrum för matleveranser.
- Nära till allt!