BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma / Traneberg

Margretelundsvägen 82

  • 2 rum och kök.
  • 62 kvm
  • Såld
  • 6441
  • 1521
  • 3938
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en gemytlig tvåa i lummiga Traneberg. Genomgående välplanerad med ett sovrum, stort badrum med tvättmaskin och torktumlare samt rymligt och praktiskt kök med allt du behöver. Dessutom finns här en balkong utan insyn med charmig grönska runtomkring samt utsikt över Ulvsundasjön. Fantastiskt välskött förening med väldigt låga avgifter som dessutom äger marken. Tranebergs naturliga karaktär visar sig ofta här tack vare en lummig inramning samt närhet till vatten som bidrar till den grönskande känslan, trots närheten till innerstaden!

Brf Nipfjället 10 bildades 2010 och består av 108 st. lägenheter med bostadsrätt och 21 st. lägenheter med hyresrätt. Föreningen är äkta och äger tomten, har låg skuldsättning och välskött ekonomi. Detta är en av Tranebergs bästa föreningar.

Varmt välkomna till ett charmigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Trivsamt och tryggt boende i ett lugnt område med närhet till Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.

- Balkong utan insyn med grönskade omgivning
- Sjöutsikt över Ulvsundasjön
- Möjlig trea, enkelt att genomföra
- Rymligt förråd beläget i källaren
- Stor klädkammare med generöst utrymme 
- Helrenoverat, redo för inflytt!
- Föreningen äger tomten vilket är ovanligt för området
- En utav områdets bästa föreningar med stora renoveringar genomförda
- Låg avgift med fiber från Banhof inkluderat
- Föreningen förfogar över garage, även det ovanligt för området
- Några minuter till tunnelbanan