BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Ljusslingan 36, pl3 (1tr)

  • 2.5 rum och kök
  • 77 kvm
  • Såld
  • 5720
  • 319
  • 25410
Värdera din bostad

Beskrivning

Accepterat pris - Ring för visning!

Välkomna till denna unika lägenhet med högt i tak och synliga takbjälkar i charmiga Brf Glödlampsfabriken. Luma lampfabrik var en av de första funktionalistiska industri-anläggningarna i Sverige och har en konstruktion med pelare och bjälklag av stål samt fasader av pimsbetong. Fabriken uppfördes under åren 1929-1930. Ritningarna gjordes på KF:s arkitektkontor av Eskil Sundahl och Artur von Schmalensee. Byggnaderna anses ha stort kulturhistoriskt värde och är därför Q-märkta.

Hall
Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderober. Fint mörkbetsat ekparkett som är genomgående i hela lägenheten med vitmålade väggar.

Walk-In-Closet
I direkt anslutning till hall finns den nyligen inredda walk-in-closet (2020) med plats för kläder och allt därtill. Skulle även lätt kunna bli ett arbetsrum/barnrum vid behov.

Kök
Sobert och väldisponerat kök som går i stilrent vitt från HTH och bänkskiva i vit corian med både goda förvaringsmöjligheter och arbetsyta. Trevlig öppen planlösning och härligt ljusflöde med fönster från två väderstreck samt fransk balkong. Den generösa takhöjden med de vita väggarna och ljusinsläppet gör att det känns väldigt ljust och rymligt. Köksutrustningen består av glaskeramikhäll, köksfläkt, ugn, mikro, integrerad diskmaskin (Siemens 2020) samt full höjds kyl och frys (AEG 2018). Utbyggnad av köket för extra förvaring gjordes 2018 med praktisk apoteksskåp. Matplats i anslutning vid fönsterparti för stort sällskap.

Vardagsrum
Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Flexibla möbleringsmöjligheter med plats för stor soffgrupp och tv-möbler. Utgång till fransk balkong som ligger i öst.

Inre hall
Här finns plats för liten arbetshörna för den som jobbar hemifrån.

Två sovrum
Från början ett sovrum som idag är delat i två. Ett sovrum med plats för dubbelsäng (180cm) och det andra perfekt som ett barnrum. Lägenheten är registrerad som en 2 rum och kök men disponeras idag som en 3 rum och kök.

Badrum
Helkaklat badrum med duschhörna. Tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare (LG 2017). Smidig och praktisk arbetsbänk ovan (2017) med stora speglar. Utrustad med WC-stol, handfat med kommod, förvaringsskåp, golvvärme och spotlights i tak.

Det kan knappast bli bättre - Välkommen på visningarna av denna välplanerade 3a i attraktivt läge nära vatten och kommunikationer mitt i Sjöstaden.

- Generös takhöjd med synliga takbjälkar
- 2 sovrum och inredd klädkammare
- Arbetshörna
- Fransk balkong
- Öppen planlösning med fönster från två håll
- Mörkbetsade trägolv och vitmålade väggar
- Exklusivt kök från HTH med bänkskiva i vit corian
- Nära kommunikationer i form av tvärbana och båt (Tunnelbanans nya linje (gul) kommer inom snar framtid)