BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Nacka Strand

Augustendalsvägen 25

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 6097
  • 280
  • 3599
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en av föreningens fina studiolägenheter! Rymlig 2:a som är ett perfekt boende för både en och två personer. Här bor du i direkt närhet till vatten och natur ett stenkast från Stockholms stadspuls. Social öppen planlösning och hela bostaden genomsyras av stilrena materialval. Här erbjuds du goda förvaringsmöjligheter och garageplats i huset som nås med hiss. Du blir en del av populära The View och ett modernt boende i en växande stadsdel. Vackra omgivningar och närhet till allt du kan tänkas behöva! 

Bostaden erbjuder allt från en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum till ett sovrum med plats för dubbelsäng och stor walk in closet. Ett toppfräscht helkaklat badrum och vackra materialval i hela lägenheten.

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder bra avhängningsmöjligheter. Vidare in i bostaden når man köket som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Detta är den perfekta samlingsplatsen för större sällskap. Köket är snyggt med luckor i vitt och stänkskydd i grått. Bra förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Vitvaror såsom kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, integrerad fläkt, inbyggd mikro och varmluftsugn. Vardagsrummet rymmer enkelt större soffgrupp, matplats för 4-6 personer, förvaring samt tv-möbler. Sovrummet avskiljs idag med en vägg och har två ingångar. Här ryms dubbelsäng, sängbord och intill ligger en stor walk in closet som kan användas till förvaring med också som arbetsplats för den som önskar. Bostadens badrum är mycket stilrent och generöst tilltaget. Helkaklat i vitt och grått. Badrumsutrustningen består av dusch med duschvägg i glas, toalett, handfat med kommod i vitt för bra förvaring, spegelskåp samt förberett för tvättmaskin och torktumlare.

Detta är en lägenhet som måste upplevas på plats! Varmt välkommen på visning!

- Mycket bra förvaring
- Flexibelt tillträde
- Garage med direkt anslutning till huset
- Tvättstuga enbart för denna och övriga studiolägenheter