BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stureby

Bollstavägen 3

  • 6 rum och kök
  • 79 kvm
  • Såld
  • 7987
  • 2554
  • 9166
Värdera din bostad

Beskrivning

Snacka om att få det bästa av två världar - hus och lägenhet i ett, med en totalyta på 120 kvm. Det här är både ett boende och en milstolpe. För dig som söker en vändpunkt i livet av något slag. Här får du de flesta husdrömmar besannade i bostadsrättens trygga form och famn!

Du dras automatiskt till ljuset och rymden i kök och matsal som blir en gemensam volym. Köksön är både praktisk och social, här samlas gästerna och smuttar på tilltugg och förtäring. Kanske att någon erbjuder sig att ge dig en hand i skalandet eller hackandet. Matplatsen är familjens nav och samlingspunkt; här kommer vardag och fest lagras till minnen och år. Barnen kanske lär sig att gilla fisksoppa i takt med att ni sänker barnstolens sits, vem vet? Detta rum kan även användas som matsal och vardagsrum. Här finns många möjigheter att ställa soffan som du vill, eller så väljer du bort soffan och har en luftig sittgrupp bara med fåtöljer istället. Den lata soffan kan du spara till tv-rummet där nere. Men vi börjar med att gå en trappa upp. Det naturliga barnrummet är nämligen här, särskilt om ni vuxna bestämmer er för att ha dubbelsängen i rummet intill och leva här uppe när familjen fortfarande är liten. Sen kanske man vänder på steken och flyttar ner och låter äldsta barnet ro om sig själv här uppe med eget badrum precis intill. Men det ger sig så småningom. Badrummet gör det smidigt att få in en skön badritual med barnen, för här står ett badkar. Vattenpistoler, badankor och spottande grodor - det finns plats för allt som är mer eller mindre nödvändigt i ett badrum. Efter hårtvätt och nagelklipp är förhoppningsvis favoritpyjamasen nytvättad.
Den här lägenheten är betydligt större än vad du anar utanför på gatan, och det är finns gott om biutrymmen. En trappa ned finns det nämligen plats för både ett litet hemmakontor eller en bio-rum/tv-rum. Det finns även två sovrum här och lite längre in hittar du ytterligare ett badrum. Badrummet har gott om plats, speciellt för dig som gillar att flaxa med armarna när du duschar. Bara godnattsagan kvar! Bakom badrummet kan man gå in i de gemensamma uytrymmena där tvättstugan finns.

Minimal insyn från din omgivning, men goda utsikter mot solsidan där du har balkongen och utgång till tomten. Barnen kan tramsa runt och stoja bäst de vill, och du kan sitta kvar lugnt i fåtöljen. Räkna med att det blir en och annan pratstund med grannarna också. Det ingår liksom i konceptet.

Varmt välkommen på visning!