BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Eriksvik - Saltsjö-Boo

Abborrvägen 1D

  • 2 rum och kök
  • 49 kvm
  • Såld
  • 337
  • 5937
Värdera din bostad

Beskrivning

Arkitektritade studiohus i två plan om totalt 49 kvm med tillgång till pool, trädgård och parkering. Aborrvägen 1D kommer att byggas närmast poolen och vara klar för inflytt i mars. Även 1A och 3A är klara strax därefter.

I centralt läge, med närhet till både city och natur, byggs dessa moderna studiohus. Föreningen består av 6 parhus (3 byggnader) och tre studiohus. Parhusen är redan inflyttade.

De nio bostadsrätterna har dessutom en gemensam härlig pool på ca 8 x 4 meter. Till varje bostad hör ett externt isolerat förråd om ca 5 kvm samt parkeringsplats. 

Invändigt bjuder entréplanet på vardagsrum och kök i öppen planlösning. Här är det 2,3 meter tak och stora fönster som bidrar till rymdkänslan. Boytan är 23,6 kvm.

Ett stilrent kök i mörkgrått från Marbodal med rostfria vitvaror från Siemens. På golvet ligger genomgående ekparkett och väggarna är genomgående vitmålade. Entréplanet bjuder också på ett stilrent helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin.

På det övre planet är två sovrum, om ca 12 kvm var, belägna. Takhöjden här är 2,2 meter, men stora fönster skapar rymdkänsla och ljus. Golvyta är 25,3.

Sammantaget är detta ett fantastiskt boende för dig som vill ha ditt eget hus, men i en enkel form utan så mycket jobb. Att bo i bostadsrättsform är bekvämt och smidigt. Bostadsrättsköpare slipper betala kostnader för både pantbrev och lagfart.

Här bor du nära snabba bussar till city, vackra naturreservatet Aborrträsk, Eriksviksbadet och underbara promenadvägar utmed vattnet.

Fasta priser innebär först till kvarn. När ett bindande upplåtelseavtal tecknats sker betalning av tio procent handpenning inom en vecka. Handpenningen står kvar på mäklarens klientmedelskonto fram till dess att tillträdet sker, som en trygghet för köparen.