BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Getfotsvägen 13

  • 4 rum och kök
  • 93.5 kvm
  • Såld
  • 11511
  • 806
  • 2440
Värdera din bostad

Beskrivning

Mer huskänsla går knappast att föreställa sig, det här är som ett eget litet hus. Så känns den här mysiga lägenheten i markplan, i utkanten av bostadsområdet med skogen nära. Här har du alla fördelar med att bo i en förening och samtidigt ha en liten oas att pyssla och njuta i. Uteplatsen är som gjord för både första och andra koppen kaffé, och varför inte med lite nybakt från bageriet BAK? Här hittar ni en svårslagen fyra i ett ganska nybyggt hus i ett uppväxt och lummigt område - Det är den perfekta idyllen om du frågar mig!

Är du nostalgiskt lagd är det bara att flytta rätt in, renoveringsbehovet är nästan obefintligt om du gillar stilen som är här. Ljusa ytskikt tar matchen med novembermörkret som är på intågande. Storleken på köket skulle göra även den stora villan avundsjuk. Arbetsytor och förvaring planerade i en L-formation. Och du inser nog snabbt potentialen för stora middagar, släktkalas och allmänt mingel vid studentmottagningar med mera. Gästerna kan sitta både här och där och du kan tillåta buffén att bli överdådigt stor och god. Och drömmer du om ett riktigt långt all-bord där hela familjen kan befinna sig med läxor och läsning, skratt och pyssel, så är det här det kan förverkligas. Flera fina fönster mot den mysiga och lummiga baksidan. Om solen stör dig är det lätt botat med en rullgardin. Om och när familjen växer, eller när barn och barnbarn kommer på besök är du redo eftersom det finns tre rymliga sovrum. Men de moderna fönstren ser dock till att du sover både tyst och dragfritt.
Det är få förunnat att ha två toaletter, och det finns såklart här. Det ena ligger i direkt anslutning till hallen perfekt när man har gäster. Det andra kallar jag för det större badrummet, här har ni dessutom dusch och gott om plats att sköta tvätten med arbetsbänk, överskåp, både tvättmaskin och torktumlare och överskåp.

Varmt välkomna hem!