BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sickla - Alphyddan

Alphyddevägen 6, 3tr

  • 4 rum och kök
  • 96 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

-Säljstart januari 2021, kontakta mäklare för mer information-

På Sicklas mest soliga framsida hittar ni Alphyddan och denna påkostat renoverade lägenhet där samtliga ytskikt och innerdörrar är renoverade och bytta. Helt nytt kök, ELFA-lösningar och elen är omdragen, allt detta under perioden 2016-2017. En komplett lista över samtliga renoveringar finns under "Dokument" längre ner i annonsen.
Härligt belägen mellan natur och shopping finner du dig i en perfekt balans av det lugna och det fartfyllda med lika nära till en härlig skogspromenad som till restauranger och service! Vad mer kan man önska?

Varmt välkomna till Alphyddevägen 6 där vi nu bjuder in till visning av en fantastiskt fin fyrarumslägenhet om 96kvm!
Här disponerar du över en välplanerad och ljus bostad där komfort står i fokus. Öppet och stort vardagsrum med nya golv som sträcker sig lägenheten genom, betagande stora fönsterpartier och burspråk som ramar in naturen utanför.

Köket är nytt och fullt maskinellt utrustat med bland annat integrerad diskmaskin och självrengörande varmluftsugn samt smyckas av genomtänkta färg- och materialval. I hallen finns utmärkt förvaring i två stora ELFA garderober och en fullskalig klädkammare som minimerar behovet för stående förvaringsmöbler och bidrar till den rymliga känslan.
Badrummet uppfyller alla önskemål med helkaklad modern design, dusch, golvvärme samt takdusch. Bredvid badrummet har du en extra WC som även den är helkaklad.

Lägenhetens tre stora sovrum är generösa både i läge på fönster och möbleringsmöjligheter. Helt insynsfritt med fönster ut mot föreningens naturträdgård och samtliga sovrum rymmer dubbelsäng plus skrivbord/extra förvaringsmöbel.

Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen, här avnjuts såväl sommar som vår- & höstkvällar. Det skarpa söderläget bjuder på sol majoriteten av dagen. Ett fulländat boende redo för inflytt där varenda millimeter vill bjuda in familj och vänner för att umgås i goda vänners lag!

Hjärtligt välkommen på visning av det bästa Alphyddan har att erbjuda!