BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hagsätra

Vintrosagatan 5

  • 4 rum och kök
  • 95 kvm
  • Såld
  • 5585
  • 642
  • 3583
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en ytterst fin och välplanerad 4,5.a om 95 kvm. Har nyss totalrenoverats med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, nytt kök, nya fina ekparkettgolv, ommålning av alla ytskikt samt uppfräschning av några år gamla badrum och helt nyrenoverad separat toalett. Hela lägenheten är alltså i absoluta toppskick! Lägg därtill att planlösningen är helt optimal. Öppna sociala ytor, bra förvaring och 3 riktigt bra sovrum. Belägen i lugnt läge på vån 1, ingen insyn. Balkong med utgång från vardagsrum, här njuter man av solen under hela eftermiddagen och kvällen.

Endast ett stenkast bort till Hagsätra centrum med affärer, butiker, bussar och tunnelbana. Direkt närhet till skola och förskola och grönskande omgivningar.

Välkommen på visning!

 

Rumsbeskrivning

Hall
Stor och bra hall med utrymme för avhämtning av ytterkläder samt gott om förvaringsutrymme i stor klädkammare. Slitstark mörkt klinkergolv vid entrén, övriga hallen och lägenheten har nylagda ekparkettgolv.

Vardagsrum + kök
Bra sociala ytor, stort och öppet med fint ljusinsläpp från fönster i både kök och vardagsrum. Här inryms stor matplatsdel för större sällskap, rejäl soffgrupp och även annan möblering. Utgång från vardagsrummet till den fina balkongen i soligt och öppet läge. Det fina köket är helt nytt och erbjuder allt man kan önska sig av ett modernt kök. Bra arbetsytor, mycket skåp för förvaring, dubbla kyl& frys (integrerade), diskmaskin (integrerad), inbyggd mikro i arbetshöjd samt induktionshäll med ugn undertill. Intill vardagsrummet har man det extra "halvrummet", perfekt som läshörna eller extra soffdel. Här har man även riktigt bra förvaring i hel garderobsvägg.Halvrummet kan även byggas in med väggar för den som önskar ett extra sovrum.

Sovrum 1,2 & 3
Lägenheten erbjuder hela 3 bra sovrum, alla med möjlighet till bra förvaring och i lugna lägen. Plats finns för säng, sängbord, skrivbord etc. Perfekt för barnfamiljen.

Badrum
Fräscht badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Badkar, WC, handfat med spegelskåp. Möjlighet att installera tvättmaskin.

Separat toalett
Med ingång från hallen har man det alla 4:or ska ha, en separat toalett. Helt nyrenoverad och fräscht. Snyggt med klinkergolv, kaklade väggar, WC och handfat.